Publicat de: damianion | decembrie 22, 2014

Presedintele Cultului Crestin Baptist din Romania a participat la ceremonia de depunere a juramantului Presedintelui Klaus Iohannis Citeste mai mult: Presedintele Cultului Crestin Baptist din Romania a participat la ceremonia de depunere a juramantului Presedintelui Klaus Iohannis | Revista Creştinul Azi

klaus iohannisPresedintele Cultului Crestin Baptist din Romania, Otniel Ioan Bunaciu a fost invitat duminica, 21 decembrie, alaturi de reprezentantii cultelor religioase din Romania, la ceremonia de depunere a juramantului Presedintelui ales Klaus Werner Iohannis.

Klaus Werner Iohannis a fost ales Presedinte al Romaniei in urma celui de-al doilea tur de scrutin care a avut loc in data de 16 noiembrie. Klaus Iohannis il succede pe Traian Basescu, acesta din urma a ocupat inalta demnitate timp de un deceniu dupa ce a fost ales in doua mandate succesive.

Potrivit invataturii Scripturii, credinciosii baptisti din Romania se roaga pentru conducerea tarii si pentru un climat de pace si libertate religioasa.

Crestinul Azi


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: