Publicat de: damianion | aprilie 30, 2011

OMV Petrom nu mai publica pretul la benzina

OMV Petrom (SNP), principalul producator de petrol din Romania, a renuntat in aceasta saptamana la publicarea informatiilor privind modificarea preturilor de referinta la carburanti, potrivit Mediafax. 

Compania prezenta informatiile pe pagina sa de Internet. In schimb, OMV Petrom a introdus preturile la pompa pentru fiecare benzinarie a companiei.

Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii companiei nu au dorit sa prezinte motivele pentru care s-a renuntat la publicarea preturilor de referinta.

„Pentru a oferi clientilor Petrom o mai mare transparenta a preturilor si usurinta in utilizare, compania a introdus o aplicatie dedicata care afiseaza preturile carburantilor in statiile de distributie Petrom.

Pe langa pretul carburantilor, aplicatia ofera informatii despre intreaga gama de produse si servicii disponibile in statiile de distributie Petrom”, arata compania, intr-o declaratie de presa.

Preturile din benzinariile OMV Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de cele de referinta, in functie de zona geografica sau de amplasamentul statiilor. 

http://www.bloombiz.ro


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: