Publicat de: damianion | martie 22, 2011

„mamele sa nu stie exact ce se intampla cu copilul lor avortat”

„mamele sa nu stie exact

ce se intampla cu copilul lor avortat”

In 27 februarie a aparut in Romania un link cu poze facute profesional cu un copilas avortat. Pentru ca realitatea despre avort este de regula tinuta ascunsa, (pentru ca mamele sa nu stie exact ce se intampla cu copilul lor avortat – li se spune doar sec ca se indeparteaza o gramada informa de celule…!!!), http://www.narcisvirgiliu.ro/blog/mami-de-ce/

Ajuta la trezirea noastra, ca indivizi si ca natiune. Adevarul te face liber, a spus Domnul Isus – si a stiut El de ce spune asta.

Mi s-a parut uimitor ca in 12 zile acest site a avut 21408 accesari si 186 de comentarii pe blogul respectiv. CITITI, e mai bun decat o carte buna!!

Va rog mult, trimiteti informatia, implicati-va si in comentarii pe blog, e important ca lumea sa stie ce este cu adevarat avortul! Romania a fost anii trecuti NUMARUL 1 MONDIAL in ce priveste RATA AVORTURILOR – cu alte cuvinte, in tara noastra s-a inregistrat cea mai  mare densitate de avorturi DIN LUME!! Doar in 1990 au fost inreg. in spitale de stat (fara clinici particulare sau mentiuni despre avorturi facute empiric acasa, sau prin pastile avortive) un numar de 992.265 avorturi!! Statistica provine de la Min. Sanatatii din Romania! Se estimeaza ca din 1990 pana in prezent in Romania s-au facut peste 20.000.000 de avorturi – asta inseamna o natiune intreaga ingropata! Cum sa ne mai asteptam sa ne mearga bine?

DOAMNE, AI MILA DE NOI!

radudana_ungur@yahoo.com


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: