Publicat de: damianion | martie 14, 2020

DE CE NU NE INTALNIM LA SERVICII DE INCHINARE PUBLICE IN LACASUL DE CULT AL BISERICII?

33

DE CE NU NE INTALNIM LA SERVICII DE INCHINARE PUBLICE IN LACASUL DE CULT AL BISERICII?

1. Din cauza problemei de sanatate a populatiei cu care se confrunta intreaga omenire.

2. Fiindca dorim sa subliniem importanta masurilor de preventie impotriva raspandirii si imbolnavirii cu coronavirus (SARS-CoV-2) luate de autoritatile statului, care au autoritate recunoscuta de Sfanta Scriptura. Sustinem masurile de preventie pentru sanatatea publica.

3. Fiindca nu este o problema de prigoana religioasa, de incalcare a valorilor Biblice, de discriminare; ci este una de sanatate a populatiei.

4. Fiindca dorim sa aratam solidaritate fata de oameni, fata de autoritati si nu in ultimul rand fata de cetatea in care traim si pentru care ne rugam cautand binele acesteia.

In intelegera mea, credinciosii care nu participa la Serviciu de Inchinare publica la Biserica in aceste zile din cauza problemei de sanatate publica cu care ne confruntam acum, consider ca sunt copiii lui Dumnezeu si nu se poate pune de fel in discutie faptul ca nu sunt credinciosi si chiar exagerat vorbind ca nu sunt mantuiti.

Va invit sa meditam la Psalmul 91. “Cel ce sta sub ocrotirea Celui Preainalt si se odihneste la umbra Celui atotputernic, zice despre Domnul: „El este locul meu de scapare si cetatuia mea, Dumnezeul meu in care ma incred!”

Ion Damian


Categorii

%d blogeri au apreciat: