Publicat de: damianion | martie 17, 2019

CONFERINȚA PENTRU FAMILII: „RELAȚII DE JOS, PRIVITE DE SUS” CU PASTORUL VIOREL IUGA, LA VASLUI

3

Familia și relațiile dintre cei ce o formează sunt un subiect tot mai actual în zilele noastre. De fapt acest subiect este veșnic actual! În perioada, 22-23 martie 2019, Biserica Creștină după Evanghelie „Betel” din Vaslui dedică două zile Conferinței pentru Familii: „Relații de jos, privite de sus”, cu pastorul Viorel Iuga.

În intervalul dintre întâlnire familiștilor, sâmbătă dimineață, ora 10:00, tinerii vor avea o întâlnire cu Viorel Iuga unde vor discuta despre: „Relații fără cicatrici între tineri”.  

În orice vreme generațiile tinere au provocări noi, uneori ciudate și de cele mai multe ori de neînțeles pentru generațiile mai cu experiență, dar indiferent de provocări orice tânăr își dorește să nu fie rănit în relațiile sale cu ceilalți tineri. Viorel Iuga răspunde la întrebările și provocările tinerilor, sâmbătă în cadrul întâlnirii de tineret de la Vaslui. Află rețeta biblică pentru „Relații fără cicatrici între tineri”, alături de tineri ca tine, sâmbătă, începând cu ora 10:00.

Viorel Iuga este pastor cu o vastă experiență în slujire și autor a peste 50 de titluri de carte dedicate relațiilor de familie, tinerilor, schițe de predici, poezii și broșuri evanghelistice. Subiectul familiei este pasiunea vieții lui și cauza pentru care a slujit nu doar prin predicare, conferințe și seminare, dar și prin oferirea multor resurse scrise privind diferite aspecte ale vieții de familie. Printre acestea se numără: „Visul Familiei”„O căsnicie binecuvântată” – un studiu din patru volume pentru fiecare etapă în formarea unui cămin, de la prietenie, până la căsătorie și educarea copiilor, „Familii de nota 10”„Tolba cu săgeți” un ghid pentru întrebările cu privire la contraceptive, „Vitamine pentru familiști” o colecție de pastiluțe devoționale pentru viața de familie, „Celibat, sex, viața de familie”, „38 de Mesaje pentru redescoperirea familiei biblice”„Ajutor pentru o comunicare eficient㔄Descoperirea Bărbăției Autentice”„Încurajare pentru femei” și altele.

Printre titlurile dedicate tinerilor semnate de Viorel Iuga se numără: „Tineri ca tine”„Există ceva mai frumos decât… sexul”„Redescoperirea Libertății”, „Fruntea Sus”, „Tineri de nota 10”„Adolescenți de nota 10” și altele.

Momentan, Viorel Iuga exercită rolul de președinte al Uniunii Baptiste din România. Acceptați provocarea de a vedea cum sunt văzute „Relațiile de jos, privite de sus”, cu Viorel Iuga, la Biserica Creștină după Evanghelie „Betel” din Vaslui.

Sursa: Stiricrestine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: