Publicat de: damianion | ianuarie 4, 2019

5 filme bazate pe credinţa creştină ce vor avea premiera în 2019

pozzaa.jpg

Succesul pe care filmele cu temă creştină din ultimii ani a dus la o renaştere a acestui gen de filme care se fac la Hollywood.

În 2018, filmul „I Can Only Imagine” (Pot doar să-mi închipui) a adus încasări de 17,1 milioane de dolari în primul weekend de la lansarea în Statele Unite şi peste 83 milioane dolari încasări totale în perioada în care a rulat în cinematografe, depăşind toate aşteptările. Şi filmul „Paul, Apostle of Christ” (Pavel, apostolul lui Hristos) s-a clasat printre primele 10 filme la box-office în primul weekend de la lansare.

2019 este aşteptat să fie un nou an bun pentru filmele creştine. Iată 5 dintre aceste filme care sunt aşteptate să aibă premiera în acest an:

„The Least of These” (Unuia dintre cei mai neînsemnaţi)
Data lansării:  1
 Februarie 2019

Acest film spune povestea misionarului Graham Staines care a fost martirizat în India în anul 1999. Intitulat iniţial „Staines”, „The least of these” descrie lucrarea misionară și uciderea misionarului australian împreună cu fiii săi, Philip de 10 ani şi Timothy de 6 ani, care lucrau într-o colonie de leproşi din India.

Principalii actori din film sunt Stephen Baldwin, Shari Rigby şi Sharman Joshi. Într-un interviu acordat Christian Post, Stephen Baldwin a declarat: „Ştiu că Dumnezeu m-a chemat să fac acest film,” adăugând cum acest film este un răspuns la rugăciune.

„Heavenly Deposit” (Comoara cerească)
Data lansării: 10
 Februarie 2019

„Comoara cerească” este un film regizat de Rick Irvin şi George Vincent.

Actorii principali sunt John Savage, Bonnie Hellman, Meredith Thomas şi Alisha Seaton.

Filmul, inspirat din fapte reale, spune povestea unui băiat care încetează să mai creadă în Dumnezeu după moartea tatălui său. După mai mulţi ani, acesta devine un tânăr actor în căutarea succesului. Asta până într-o zi,când o întâlnire personală cu Divinitatea zguduie lumea sa. Un om mândru, ce purta o mare povară, are parte de o experienţă care îi schimbă viaţa şi care îl pune în imposibilitatea de a mai nega puterea lui Dumnezeu.”

„Run the Race” (Aleargă cursa)
Data lansării: 22 Februarie 2019

Un alt film creştin ce se va lansa la începutul anului 2019 este „Run the race”, produs de Tim Tebow şi fratele său Robby.

Filmul arată ceea ce se întâmplă atunci când alergăm către Dumnezeu, în loc să ne îndepărtăm şi mai tare de El.

„Zach, un atlet de succes, îşi revine cu greu după pierderea mamei sale şi abandonul din partea tatălui. El se dedică fotbalului, căutând să obţină o bursă de studiu la un colegiu precum şi sprijinul fratelui său pentru o viaţă mai bună. Atunci când o accidentare pare a pune capăt visurilor lui Zach, fratele său David intervine pentru a salva situaţia şi a aduce speranţa înapoi în viaţa lui Zach.

„XL: The Temptation of Christ” (Ispitirea lui Hristos)
Data lansării:
 6 Martie 2019

Următorul pe listă este un film care redă ispitele pe care Domnul Isus Hristos le-a avut de înfruntat din partea lui Satan, după ce a ţinut un post de 40 de zile.

„XL: Temptation of Christ” a fost realizat de către Faithwork Pictures,o companie de producţie independentă, care îşi propune să facă filme ce vor influenţa cultura pentru Hristos.

 „Acest film va fi o unealtă puternică pentru a-i aduce pe alţii la credinţă. Călătoria în deşert ar trebui să reprezinte o experienţă prin care să trecem fiecare dintre noi. Ne dorim ca toţi oamenii să înţeleagă importanţa pe care a arătat-o Hristos respingerii păcatului. El a făcut-o în timp ce a postit în pustie pentru 40 de zile şi 40 de nopţi. Gândiţi-vă la asta! Acesta este un subiect important,” se spune pe pagina de internet a filmului.

„The Islands” (Insulele)
Data lansării: 22 
Martie 2019

Ultimul pe listă este „The islands”, un film istoric, bazat pe credinţă. Filmul spune povestea adevărată a reginei hawaiene Kapiolani, care s-a convertit la Hristos acum peste 200 de ani. Convertirea ei a avut un impact puternic, care a determinat acceptarea creştinismului pe tot cuprinsul arhipelagului Hawai. Convertirea ei a însemnat cel mai mare act de curaj moral pe care poate să-l arate un lider al unei ţări.

Filmul, care a fost turnat în întregime în Hawai, o are în distribuţie pe Teuria Shanti, în rolul reginei, şi pe Mira Sorvino şi John Savage, ambii în rolul unor misionari din Boston care sosesc în Hawai în 1821.

Sursa: Christian Post

preluare: stiricrestine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: