Publicat de: damianion | octombrie 22, 2018

Ideologii sodomiei la porţile învăţământului românesc

think_idea

Profesorii, ademeniţi cu cazare şi masă ca să devină formatori în egalitatea de gen

Cursanţii vor dezbate teme precum problematica LGBT, istoria comunităţii din România – cine mai este aşteptat să participe la cursuri.

BUCUREŞTI, 18 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Timp de trei zile, în perioada 22 octombrie – 25 octombrie 2018 va avea loc se va desfăşura o sesiune de formare profesională la Hotelul Carpaţi din Predeal.

Această sesiune de formare va cuprinde trei zile de curs pentru un număr de 20 de profesori consilieri şcolari la nivel naţional, se arată în invitaţia lansată online la cursul din cadrul proiectului implementat de Asociaţia ACCEPT şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Organizatorii dau asigurări că toate costurile legate de cazare, masă şi transport vor fi suportate din bugetul proiectului.

În fapt, pentru ce se alocă aceşti bani? Vor fi cadrele didactice interesate să participe? Fără îndoială că da, pentru că nu se întâmplă prea des să aibă parte de un curs la care merg gratis, mănâncă, dorm şi mai vin şi cu diplomă de participare acasă. Adică sărăcia din sistem va îndemna pe mulţi să se vândă.

Cazarea este asigurată în regim single şi se dau 3 mese pe zi. Transportul ocazional se decontează şi el, în baza biletului de tren sau în limita a 7,5% /100 kilometri conform normelor în vigoare.

„În cadrul sesiunilor de formare, cursanţii vor avea ocazia de a dezbate şi aprofunda teme precum. Informaţii de bază privind problematica LGBT, istoria comunităţii din România, informaţii generale privind prevenirea şi combaterea discriminării, atribuţiile şi competenţele CNCD, dar şi modalitatea de a gestiona practic situaţii de bullyng şi discriminare în mediul şcolar”, se arată în invitaţie.

Mai mult, proiectul are ca obiectiv creşterea capacităţii autorităţilor publice şi a profesioniştilor în domeniul justiţiei, sănătăţii, educaţiei şi asistenţei sociale de a relaţiona cu petenţi, pacienţi, elevi, studenţi, clienţi care aparţin comunităţii LGBT.

Vor fi 8 sesiuni de formare profesională pentru 160 de beneficiari din domeniile amintite anterior.

Read more: https://ro.sputnik.md/education/20181018/22589663/Profesorii-ademeniti-cu-cazare-masa-devina-formatori-egalitatea-de-gen.html

via 

Preluare: ARMONIA MAGAZINE – USA


Categorii

%d blogeri au apreciat: