Publicat de: damianion | mai 31, 2018

Australia: Ursulețul Winnie the Pooh, păpușile Barbie și Locomotiva Thomas ar putea fi interzise pentru că au picat testul teoriei de gen

Mai multe organizații media din Australia au dezvăluit că o comisie a statului Victoria dorește să interzică o serie de cărți populare pentru copii din bibliotecile sale, pe motiv că nu corespund teoriei de gen, scrieActiveNews.ro.

Winnie The Pooh, Locomotiva Thomas, păpușile Barbie sau o serie de personaje de la Disney ar putea deveni de domeniul trecutului, pe măsură ce consiliile din statul Victoria fac pași grăbiți spre îmbrățisarea teoriei de gen, potrivit site-ulu

i 2gb.com.Comitete speciale  urmează să inspecteze grădinițele și bibliotecile pe care le susțin, urmând să interzică termeni precum „băiat” și „fată” pentru a încuraja „relațiile echitabile” de gen la copiii de trei ani.

Mișcarea vine ca răspuns la un nou studiu apărut în Asutralia și care privește povestiri populare precum „Winnie the Pooh” și Thomas Locomotiva” ca fiind necorespunzătoare pentru noile standarde de gen.

Păpușile Barbie și super-eroii ar putea fi, intra, de asemenea, în malaxorul corectitidunii politice în ceea ce privește teoria de gen.

Rowan Dean, reprezentantul unei oragnizații pro familie, consideră  că este vorba de „o agendă clară a stângii”, care subminează unitatea familiei. „Rezultatul final este că vor să ne facă să credem că nu suntem nici băiat, nici fată. Peste 30 de ani, fiecare profesor și fiecare bibliotecar responsabil pentru acest gunoi va fi chemat în fața unei comisii regale. Stânga vrea să ne controleze copiii”, a comentat acesta.

Pe Facebook o serie de utilizatori au comentat faptul că mișcarea privind egalitatea de gen a ajuns mult prea departe și că o astfel de decizie  dovedește amestecul guvernamental în viața de zi cu zi. Alții consideră că această interdicție, dacă va fi pusă în practică, este un efect de bumerang al legalizării căsătoriei între persoane de același sex și al faptului că activiștii LGBT au fost încurajați să se implice în sfera educațională.


Categorii

%d blogeri au apreciat: