Publicat de: damianion | mai 10, 2018

Atelier pentru familii cu Gili Indrie la BBSO Oradea, 18-19 mai

unnamed-761x398.pngÎn perioada, 18-19 mai, Biserica Baptistă Speranţa din Oradea (BBSO) invită la un atelier toţi familiştii care ţin la relaţia lor. Evenimentul cu genericul „Familii Stelare” are ca invitat pastorul Gili Indre.

DE CE MERITĂ SĂ VENIȚI LA ACEST ATELIER?
– pentru că relația voastră de cuplu – chiar dacă o considerați bună – poate fi mult mai bună decât atât

– pentru că e o oportunitate bună să ieșiți din rutina de weekend

– pentru că puteți învăța de la cineva care a trecut pe unde treceți voi

– pentru că veți avea părtășie cu alte cupluri care lucrează la a avea căsnicii mai bune

CÂTEVA CUVINTE DESPRE VORBITOR
Fratele Gili Indrie s-a născut de două ori, biologic și spiritual, în aceeași localitate: comuna Tulca, județul Bihor. A studiat la Universitatea Politehnică din Timișoara, timp în care a întâlnit-o pe Steluța. L-a văzut, s-au plăcut și s-au luat. Sunt căsătoriți de peste 30 de ani, au două fete și un ginere. Și un nepoțel, pe drum. De peste două decenii, Gili este implicat în lucrarea pastorală, mentorare spirituală, consiliere familială și predicarea Cuvântului. Darurile lui spirituale sunt: îngrijirea pastorală, discernământul și comunicarea creativă. În ultimii ani oferă și consultanță pentru orientarea educațională și profesională a elevilor, studenților și absolvenților. El este pasionat de sport, cărți, noutăți și dedicat pentru dezvoltarea holistică a oamenilor. Misiunea lui este aceea de a contribui, cu pasiune și competență, la transformarea personală și maturizarea sfinților în asemănarea cu Cristos.

CUI I SE ADRESEAZĂ ATELIERUL?
Evenimentul se adresează atât familiilor din biserica noastră, cât și altor familii care doresc să lucreze la relația lor de cuplu. De asemenea, cei care urmează să se căsătorească anul acesta sunt bine veniți!

Nu va fi o conferință obișnuită, una în care stăm confortabil și luăm notițe, ci una în care muncim intens, adresăm întrebări incomode și dăm răspunsuri muncite, poate dureroase, dar din inimă. Atelierul te va ajuta să clădești o relație de cuplu trainică și împlinită, care să fie o bucurie și aici, dar și pentru cer.

PROGRAM
Evenimentul va avea loc la BBSO, în data de 18 și 19 mai (vineri și sâmbătă). Vineri ne vom întâlni de la ora 6:30 pm și vom încheia în jur de ora 9:30 pm, iar sâmbătă întâlnirea începe dimineața la ora 9 am și se va termina la ora 12. Vă dăm aceste detalii pentru ca voi să nu vă planificați alte activități în aceste zile, și pentru ca să aveți suficient timp să găsiți persoane cu care să vă lăsați copiii mai mici.
Dacă sunteți plecați și nu puteți veni, trimiteți acest email unor prieteni care ar aprecia invitația voastră de a participa la acest atelier. De fapt, trimiteți-l și dacă puteți veni, cât mai sunt locuri încă.

COSTURI ȘI ÎNSCRIERE
Prețul pe familie este de 100 RON, iar membrii BBSO au 50% reducere. Prețul include și pauzele de cafea și mâncare – așa că, tot ce ai de făcut este să îți iei soțul sau soția de mână și să veniți înarmați cu deschidere și dorința de a lucra la relația voastră de cuplu.

Ca să ne organizăm cât mai bine, pentru confortul vostru, vom putea primi maximum 70 de cupluri. Este important să știm din timp câte familii vor participa, de aceea vă rugăm să vă înscrieți.

Investiți un weekend în familia voastră! Înscrieți-vă azi! Accesaţi formularul de înscriere AICI!

Preluare: stiticrestine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: