Publicat de: damianion | martie 26, 2018

Corectitudinea politică poate fi „administrată” oamenilor: Profesori germani propun drogarea celor care nu-i acceptă pe migratorii musulmani. Drogul poate fi administrat prin pulverizarea în aer! Atenţie la avioane şi locuri aglomerate!

Parcă şi văd piloţii CIA umblând prin Europa cu dozele de oxitocină, cu care să-i sedeze pe „contraşii” marii migraţii. Şi pe toţi ongişti ăia deja drogaţi, umblând cu buteliile de spray pe străzi şi pulverizând-ne într-o veselie. Iar Victor Orban ar trebui să iasă în public numai în cuşti special amenajate, plus cu mască şi butelii de oxigen în spate. Nu aş vrea să aud că, după o baie de mulţime, începe să-şi implore cetăţenii să-i primească cu iubire pe migratori.

Dincolo de ironia amară a celor de mai sus, ceea ce am enunţat în titlu este absolut real. „Distinşii” profesori şi cercetători de la Universitatea din Bonn, vizibili în poza alăturată, propun ca cei recalcitranţi să fie trataţi cu oxitocină, numită şi „drogul iubirii”, un hormon produs de glanda pituitară şi eliberat ca răspuns la trăirea sentimentelor de afecţiune.

Cei patru au determinat că oamenii sunt mai amabili cu prietenii şi cu cei din familie decât cu străinii, ceea ce ştiam cu toţii. Dar ei au „descoperit” şi că o persoană poate fi făcută mai prietenoasă prin efectul combinat al oxitocinei, care să simuleze efectele emoţionale ale unei afecţiuni fizice, şi cu ajutorul „forţării” normei sociale prin intermediul „semenilor” care privesc cu deschidere sosirea migratorilor.

Efectul combinat al oxitocinei şi influenţei semenilor poate diminua motivele egoiste – spune profesorul Hurlemann de la departamentul de psihiatrie. Date fiind circumstanţele, oxitocina poate ajuta la promovarea acceptării şi integrării migratorilor în culturile vestice.

Este etic să se facă acest lucru? Hurlemann este sigur că „da”!

Continuarea pe www.solidaritateeuropeana.wordpress.com


Categorii

%d blogeri au apreciat: