Publicat de: damianion | martie 17, 2018

Conferința Media de Primăvară Novomedia și MEDIA Alliance Internațional al Kiev

mail.jpg

Tradiționala Conferință Media de Primăvară a Asociațiilor „Novomedia” din Ucraina și MEDIA Alliance Internațional din SUA scrie o nouă filă de istorie în perioada, 22-24 martie la Kiev. Și de această dată evenimentul se focusează pe cele patru domenii media: televiziune, radio, social-media și PR și aduce în capitala Ucrainei cei mai experimentați jurnaliști creștini din lume.

Timp de trei zile, participanții vor cunoaște cele mai noi instrumente, posibilități, aptitudini și provocări în lucrarea media creștină. Evenimentul se adresează jurnaliștilor creștini implicați în spațiul confesional, dar și laic, reprezentanțilro departamentelor media din biserici și organizații creștine, dar și alte persoane care au nevoie de asemenea echipare.

Programul cuprinde prelegeri, ateliere și cursuri practice în televiziunea mobilă și studiouri radio. Speakerii evenimentului sunt jurnaliști cu experiență și o carieră de succes cunocuți la nivel internațional. Startul conferinței se dă joi, 22 martie, ora 10:00. Toate cele trei zile vor avea program intensiv de la ora 10:00-18:00. Conferința Media de Primăvară Novomedia este găzduită de Hotelul „Ukraina”, pe str. Istituskaya 4.

Taxa de particiare constituie un preț simbolic, în dependență de statutul participantului, dar fiecare trebuie să își asigure cazarea și mâncarea pe parcursul aflării la Kiev. Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare și înscriere accesați site-ul oficial Novomedia.org

mail.png

Vorbitorii 2018:

Dr. Ron Harris este președinte și fondatorul MEDIAAlliance International. Este implicat în domeniul emisiunilor radiofonice de mai mult de 50 de ani, inclusiv 15 ani la postul de radio crestin KCBI din Dallas, Texas. Dr. Harris călătorește în toată lumea, conduce seminare de instruire, predă și acționează în universități și biserici. El a fost directorul media a multor biserici evanghelice importante. A predat Radiodifuziune și Comunicații la Seminarul Baptist Southwest din Fort Worth și la Universitatea Baptistă din Dallas. A fost pentru mai mult de 30 de ani membru al Organizatiei Naționale a Vorbitorilor Religioși (NRB). După ce a ocupat postul de vice președinte senior al NRB, a părăsit organizația pentru a fonda MEDIAAlliance Internartional. Această organizație lucrează în prezent cu parteneri din peste 20 de țări.

Ruslan Kukharhuk este jurnalist, manager media și prezentator de televiziune. El este membru al canalelor de televiziune ucrainiene, reporter pentru presa tipărită și electronică, corespondent parlamentar, redactor șef și prezentator (HTH channel, TBi, CITI, „Столичные новости”, „Деловая неделя”, „КАМЕНЬ Краеугольный”, site-ul http://www.mignews.com.ua precum și altele). Din 2004 este președintele Asociației Jurnaliștilor „Novomedia”. Din anul 2011 ocupă postul de președinte al Comitetului de Organizare al Forumului International Novomedia. Deține multiple resurse media: portalul „All News”, site-ul „HXM – News of the Christian World”, portalul muzical mBlog, revista INTERESNOOO. Conduce seminare de instruire în Ucraina și alte țări pe următoarele teme: jurnalism, producere de televiziune, management media, comunicare în masă. Are studii de jurnalist, director și teolog și este coautorul și editorul cărții „New Journalist”.

Wes Ward este Directorul Executiv al Departamentului de Dezvoltare al Slujirii din cadrul Harvest Bible Chapel din Granger unde activitatea lui se focalizează pe expansiunea slujirii, transmiterea mesajelor, media, misiune și plantarea de biserici. Pasiunea lui este de a împărtăși evanghelia cu claritate, atât în interior, cât și în afară. Mai înainte, Wes a ocupat postul de vicepreședinte senior al agenției digitale Five Q, postul de director senior al Media for Revive Our Hearts, postul de manager de difuzare al FamilyLife Today, cel de director național al programelor pentru Moody Radio și al WMBI-FM/AM Chicago și de Manager al postului de Radio KCBI-FM Dallas/Fort Worth. Wes a contibuit de asemenea ca președinte la Comisia NRB Radio.

John Carley este președinte al Trinet Internet Solution de peste 20 de ani. Trinet se ocupă cu dezvoltarea de site-uri de ultimă oră, oferă audio, videostreaming și transmisiuni web, și oferă consultanță strategică pe internet. John și-a dobândit licența în domeniul Leadership Organizațional, și vorbește la nivel național despre utilizarea la cel mai recent standard al tehnologiilor web. El s-a implicat personal în lansarea unei viziuni pentru utilizarea soluțiilor prin intermediul internetului pentru întreprinderi și departamente de slujire, ajutându-le să își transmită mesajul folosindu-se de aplicații. John a ținut prelegeri pentru companii, cât și prelegeri de evanghelizare live, transmise prin intermediul internetului din 13 țări din întreaga lume, multe dintre acestea în mai multe limbi. John a ocupat postul de lider al comitetului pentru internet al NRB (National Religious Broadcasters) pentru o perioadă de trei ani iar în prezent este al doilea vicepreședinte al comitetului executiv NRB și de asemenea, membru al Consiliului de administratie al NRB.

Cyril și Anastasiya Kolpakovichi sunt implicați în domeniul media service, domeniu care acoperă întregul proces de creare de filmări – de la pregătirea scriptului la filmare și la publicarea materialului video. O listă completă a ceea ce produc cei doi: fotografii, înregistrări vocale, editări, corecție de culoare, compoziție, VFX; în plus se ocupă de doi ani și jumătate de dezvoltarea canalului de pe YouTube „Cuvântul lui Dumnezeu”. Numărul de abonați ajunge la aproape 5000 de persoane, iar pe pagina de Facebook sunt urmăriți de mai mult de 23,000 de persoane. De asemenea, se ocupă de doi ani de dezvoltarea canalului de YouTube al lui Justan, care are 8,338 de abonați. Materiale video de pe ambele canale de YouTube sunt transmise pe trei canale de televiziune Odessa TV: A1, GTV și GNEWS.

Gary Longenecker s-a alăturat echipei InTouch Ministries în calitate de Manager de Producție în anul 2009, ocupându-se de un departament foarte frecventat. În calitate de Director al departamentului de Fotografie, cameramanul veteran a lucrat la numeroase reclame și campanii naționale. El a lucrat ca liber profesionist pentru ESPN, Trinity Broadcasting și alte organizații importante în acest domeniu.

John McKinnon are mai mult de douăzeci de an de experiență în mass-media audiovizuală. Din anul 2004 ocupă funcția de Director de Transmisie în cadrul InTouch, unde a și condus o actualizare HD reușită, a condus construirea a două camioane de producție și trecerea la un nou sistem de gestionare al activelor media.

Gil A. Stricklin este fondatorul și ambasadorul Marketplace Ministries Inc. El a oferit servicii de îngrijire a angajațiilor ca și capelan întreprinderilor la nivel național și internațional încă din anul 1984. A obținut o diplomă în domeniul afacerilor de la Universitatea Baylor în anul 1957 și a fost locotenent secund în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite prin intermediul Baylor ROTC. După ce a activat în cadrul Forțelor Aeriene, Stricklin s-a întors în Texas și a obținut o diplomă în jurnalism de la Universitatea Creștină din Texas în 1963. A ocupat un post de editor al Telegramei Star-Fort Worth și a studiat de asemenea la Seminarul Teologic Baptist Southwestern din Fort Worth, obținând și diploma de Master of Divinity. În anul 1973 s-a mutat la Corpul Capelanilor Armatei unde a servit timp de 22 de ani. Stricklin s-a retras în anul 1994 ca și colonel din Corpul Capelanilor Armatei Statelor Unite, dupa 37 de ani în calitate de ofițer comandant. A absolvit Institutul de Studii Strategice, cea mai înaltă instituție educațională a armatei, cât și Universitatea Națională de Apărare și Command and Generall Staff College. El a petrecut cinci ani călătorind pe glob cu dr. Billy Graham, slujindu-i acestuia ca asistent special, responsabil cu relațiile cu mass-media ale evanghelistului mondial. Stricklin vorbește la biserici, multiple tipuri de convenții, evenimente școlare și întreprinderi.

Toate detaliile – la biroul asociației Novomedia: + 38 (050) 783-2633, mail@novomedia.org

preluare: stiricrestine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: