Publicat de: damianion | martie 16, 2018

Mihai Gheorghiu, președintele CPF: Revoluția sexuală globală propusă de organisme internaționale vizează schimbarea structurii de profunzime a ființei umane. Majoritatea a ajuns irelevantă, democrația se bazează pe dictatura ideologică a unei minorități

Majoritatea a ajuns irelevantă, democrația și-a schimbat fundamentul, se bazează pe dictatura ideologică a unei minorități care știe drumul către țelul final. Este una dintre concluziile trase de  Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, într-un interviu pentru Ziarul Lumina. În condițiile în care clasa politică trenează organizarea referendumului pentru familie, iar asaltul unor minorități ideologice și sexuale asupra nromalității devine tot mai agresiv, președintele CPF consideră că „trăim, în mod ciudat, pe o turnură a spiralei istoriei în care marxismul mort revine ca spectru al unei noi revoluții”. Motiv pentru care, afirmă Mihai Gheorghiu, trebuie apărată libertatea de a fi creștini, libertatea copiilor și a familiilor.

„Căsătoria s-a realizat dintotdeauna între un bărbat și o femeie, printr-un acord care, prin natura sa, este rânduit pentru procrearea și educarea copiilor rezultați, precum și pentru unitatea și bunăstarea familiei. Cei care promovează „căsătoria” între persoane de același sex propun ceva ce neagă diferențele biologice, fiziologice și psihologice între bărbați și femei, ființe complementare care se completează reciproc prin căsătorie. De asemenea, ei neagă scopul principal, specific căsătoriei, și anume perpetuarea speciei umane și creșterea copiilor. Un copil aflat într-o astfel de căsătorie va fi întotdeauna lipsit de modelul a ceea ce înseamnă să fii mamă sau tată”, spune președintele Coaliției pentru Familie. 

Mihai Gheorghiu reafirmă, de asemenea, că,  prin legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, „statul devine promotorul activ al acesteia: le cere funcționarilor publici să oficieze noile ceremonii civile, ordonă școlilor să le predea copiilor „normalitatea” acestei căsătorii și pedepsește pe orice funcționar public dezaprobator.”

Mai mult, președintele CPF atrage atenția că, odată cu legalizarea mariajelor între persoane de același sex, se va deschide o Cutie a Pandorei pentru alte așa-zise „drepturi ale omului”.

Continuarea pe www.activenews.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: