Publicat de: damianion | martie 15, 2018

Conferința Națională: „Sare și Lumină” la București

mail.jpgSfârșitul lunii martie, marchează un start cu impact național la București! În 30-31 martie 2018, se lansează primul eveniment de certificare pentru facilitatori „Sare și Lumină” – un program de leadership cu scop evanghelistic pentru cei care vor să se conecteze, să ofere valoare și să-L împărtășească pe Domnul Isus prietenilor din sfera lor de influență!

Programul conceput de numărul 1 în lume în leadership, pastorul John Maxwell prezintă un studiu din 12+1 lecții cu caiet de lucru pentru fiecare participant care abordează: 6 chei pentru succes și trăire intenționată – untea către semnificație. Sesiunea bonus este – cea mai importantă relație din viața ta – prezentarea Evangheliei.

Startul se dă vineri, 30 martie, ora 18:30 la sediul Alege Viața. Prețul individual este de 140 de lei, iar plata se face către Asociația Alege Viața, CUI 4888424, în contul deschis la Banca ING OPERA Bucureşti; Cont Bancar: RO22INGB0001008170708910 cu mențiunea: Eveniment Sare și Lumină. Participarea ta este asigurată doar după confirmarea plății. Prețul de grup (120 lei de persoană) se oferă pentru minim 5 persoane. Înscrierea este individuală, dar dacă ești într-un grup, responsabilul de grup va trimite numele tuturor într-un e-mail către office@l4k.org

Dacă ești student/ă și vrei să ai o influență pozitivă printre colegii tăi, îți oferim un preț special de doar 100 de lei. În acest caz, trebuie să te prezinți la eveniment cu carnetul de student.

Atenție: sunt disponibile doar 100 de locuri!

Pentru a fi la curent cu toate detaliile de organizare, urmăriți pagina evenimentului Facebook Sare și Lumină AICI!

stiricrestine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: