Publicat de: damianion | martie 15, 2018

Asalt LGTB prin televiziune! Scandal în Italia provocat de includerea a doi dansatori homosexuali într-un cunoscut show TV. Protest al apărătorilor familiei: O operațiune ideologică prin care se vrea să se înfățișeze ca fiind natural ce nu este normal

Un nou scandal a izbucnit în ultimele zile în Italia, în centrul său aflându-se show-ul de televiziune „Dansând printre stele”, în care diverse perechi, formate din vedete și dansatori profesioniști, se întrec pe ringul de dans. Numai că varianta italiană a show-ului a decis ca la ediția din 10 martie una dintre perechi să fie formată din doi homosexuali. O organizație italiană care apără familia normală a lansat un protest televiziunii italiene, denunțând propaganda LGBT care a reușit să-și impună agenda și la o emisiune TV, care este urmărită și de copii.
O cunoscută organizație italiană care militează pentru familia normală, „Popolo della Famiglia-Piemonte” a transmis un mesaj de protest televiziunii italiene de stat, Rai, denunțând faptul că în următoarea ediție a show-ului  „Ballando con le stelle” una dintre perechile de dansatori va fi formată din doi bărbați, scrie ziarul La Stampa, potrivit ActiveNews.ro.
Asociația spune că este vorba de „o acțiune rușinoasă, gândită special pentru a crea scandal și a atrage atenția asupra emisiunii”, în condițiile în care acest program este realizat cu bani din taxele plătite de cetățenii italieni, bani care „sunt colectați în mare parte de lobby-ul LGBT.” „Același lobby LGBT care ne acuză pe noi că suntem homofobi (nu suntem!) și care ne linșează pe toate forumurile și în presă(…). Rămâne o realitate  evidentă: aceea că „Ballando con le stelle” este o operațiune ideologică care dorește să înfățișeze ca fiind natural ceea ce nu este natural, o taxă  ideologică plătită lobby-ului lgbt care domină mass-media”.
 În continuarea protestului, asociația spune:
„Participarea la această emisiune a unui cuplu de homosexuali ofensează familiile care plătesc taxele TV și urmăresc aceste transmisiuni împreună cu copii mici”. 
Liderul organizației, Mario Adinolfi, întărește protestul de mai sus, afirmând că nu a văzut în viața lui „într-o sală de dans doi bărbați dansând”. „În lumea turneelor ​​de dans de la  nivel internațional nu sunt permise cupluri de bărbați. În dansul clasic, cunoscut ca un teren al glorioșilor și nemuritorilor balerini homosexuali, niciodată nu au fost imaginate figuri de dans între doi bărbați”.
De aceea, în finalul protestului, organizația „Popolo della Famiglia-Piemonte” cere ca cuplul de homosexuali să fie suspendat din programul Rai.
Sursa:

Categorii

%d blogeri au apreciat: