Publicat de: damianion | martie 12, 2018

Mamele de închiriat ale Ucrainei

Mamele de închiriat ale Ucrainei

Ideea de familie, aşa cum a fost ea cunoscută de-a lungul istoriei milenare, a naşterii de copii, totul s-a risipit în pustiul unei lumi care-și reneagă condiţia de creatură dumnezeiască. Deviaţiile sexuale devenite normă legală, cuplurile şi ”familiile” de homosexuali cu dreptul de a adopta copii, revoluția transumanismului ca expresie finală a sfârșitului iminent al speciei umane, iată realitatea ce poartă în ea din ce în ce mai izbitor trăsături ale unei alienări definitive a umanității în preajma unei Apocalipse ce pare a fi din ce în ce mai aproape…

Ucraina, una dintre cele mai sărace națiuni ale Europei,  devine cu repeziciune locul unde oamenii se duc  disperați să  găsească o mamă-surogat, pentru a putea avea un copil. Banii oferiți atrag multe femei tinere, dar există temeri că ele ar putea fi exploatate.

Ana avea 18 ani când a aflat de la televizor despre  mamele “însămânțate “ și purtătoare de copii ai altor mămici și tătici gata să plătească ce era de plătit pentru toată afacerea asta. Ana tocmai absolvise școala secundară și plănuia să lucreze într-un hotel din micul ei oraș din vestul Ucrainei, unde veneau turiști pentru a vizita un castel medieval. La hotel, ar fi primit  200 dolari pe lună, dar, a aflat ea de la telvizor, băgându-se în povestea aceea ar fi câștigat până la 20.000 de dolari, adică 14.000 de lire britanice.

După standardele locale, familia Anei nu este una săracă, mama ei, de profesiune contabilă, a susținut-o și avut grijă de ea mereu. Fata spune, însă, că a fost atrasă pentru că “ar fi vrut să aibă ceva mai mult“,  să-și poată permite “lucruri scumpe“, să renoveze locuința, o mașină, alte chestii prin casă, mă rog, de toate.

Continuarea pe www.flux.md

Categorii

%d blogeri au apreciat: