Publicat de: damianion | martie 9, 2018

Oxford Connections – provocare pentru studenți marca RZIM România

Mai există adevăruri care merită cercetate și crezute în epoca post-modernă? Dacă ești student și cauți răspunsuri, Ravi Zacharias International Ministries în România te provoacă la o rundă de dialoguri. Oxford Connections te pună față în față cu cinci vorbitori, cinci teme esențiale, într-o serie de cinci evenimente la Cluj-Napoca.

Încercăm să găsim întrebările fundamentale care frământă generația noastră și răspunsurile care să deschidă mintea și inima. Veți avea ocazia să cunoașteți cinci minți deschise de la Oxford, fiecare cu o pregătire riguroasă, capabili să aducă răspunsuri argumentate și logice la întrebările noastre.

Dialogurile Oxford Connections vor avea următorul program:

Luni, 12 martie, Facultatea de LITERE – Sala Popovici, cu TOM PRICE despre „Metanarațiunea din spatele peliculei”.

Marți, 13 martie, Casa de Cultură a Studenților, cu SHARON DIRCKX despre „Sunt eu mai mult decât creierul meu?”.

Miercuri, 14 martie, Casa de Cultură a Studenților, CHARLOTTE KIM despre „Dumnezeu și moralitate”.

Joi, 15 martie, Facultatea de LITERE – Sala Popovici, cu DEJAN AZDAJIC despre „Creștinismul și alte religii”.

Vineri, 16 martie, Facultatea de LITERE – Sala Popovici, cu MAX BAKER-HYTCH despre „Autenticitatea manuscriselor Biblice”.

Fiecare sesiune va avea durata de aproximativ o oră, care se vor încheia cu o rundă de întrebări și răspunsuri. Toți studenții sunt așteptați cu informații pe măsură și un sandwich din partea casei. Dacă ești student la Cluj, nu pierde această ocazie! Urmărește detalii legate de organizare pe evenimentul Facebook!

Intrarea este liberă!

sursa: stiricrestine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: