Publicat de: damianion | martie 1, 2018

Administrația Trump oferă 260 de milioane de dolari clinicilor care nu efectuează avorturi

Administrația Trump a anunțat un nou program de finanțare sub auspiciile programului de planificare familială denumit Titlul X, care are 260 de milioane de dolari disponibili pentru aplicanții care nu efectuează avorturi, informează site-ul Breitbart.com, potrivitActiveNews.ro.

Departamentul american de Sănătate și Servicii Umane (HHS) a declarat că a căutat modalități de eficientizare a procesului de solicitare pentru organizațiile interesate. Programele care doresc să aplice pot trimite o cerere care acoperă servicii pe mai multe zone geografice.

„Noi încurajăm toate organizațiile calificate să aplice, în special cele care propun strategii inovatoare, care ar crește numărul de clienți serviți și calitatea serviciilor prestate”, a declarat Secretarul adjunct al Departamentului de Sănătate, doctorul Brett P. Giroir, într-o declarație de presă.

„Dorim să ne asigurăm că oferim acces la servicii de calitate de planificare familială pentru toate femeile și bărbații care depind de acest program vital de sănătate publică”, a mai adăugat acesta.

Administrația Trump speră să sprijine proiectele de planificare familială care ar putea include „metode și servicii de planificare familială, inclusiv informații, educație și consiliere legate de planificare familială, preconcepție, contracepție, planificare familială naturală și servicii de infertilitate”.

Departamentul american de Sănătate și Servicii Umane declară: Aflați mai multe »


Categorii

%d blogeri au apreciat: