Publicat de: damianion | ianuarie 10, 2018

Pedofilia care zguduie România

 Ceea ce s-a văzut în filmarea aceea care a scârbit o țară întreagă este doar un vârf de ac din ceea ce se întâmplă zilnic în România și în toată lumea. Mii de oameni mânați de patimi grotești abuzează femei și copii, furându-le acestora pacea și nopțile odinioară liniștite, nopți în care victimile încep să viseze chipurile demonice ale agresorilor.

Oamenii din jurul nostru fără Dumnezeu și fără cuget par normali, își pun chipuri umane, dar când descoperim ce fac ei pe ascuns ne îngrozesc. Și acest pedofil văzut de ochii tuturor era polițist, căsătorit și cu doi copii acasă. Aparent normal, dar iată câtă anormaitate putea să zacă în el.

Soția mea mi-a povestit că în copilărie a scăpat de un asemenea agresor care urcase cu ea în lift după ce a țipat cât au ținut-o plămânii. Acesta s-a speriat și a coborât imediat fără a-i face ceva deși inițial pusese mâna pe ea cu intenții rele. Ar fi putut să se întâmple o nenorocire, însă multe fetițe sau chiar băieței nu au șansa aceasta

Eram în California când prietenul la care stăteam mi-a spus că există un site în care poți vedea chiar și pozele agresorilor sexuali eliberați pe cauțiune sau după ce au executat pedeapsa și care locuiesc în jurul casei tale. În vecinătatea prietenului meu locuiau 9 pedofili.

De ce atât de multe minți perverse? Păi, ceea ce semeni aceea culegi. Semeni pornografie, semeni curvie, semenei vulgaritate nu poți culege sfintenie. Semeni păcat atunci îi culegi roadele lui drăcești și dăunătoare. Cine seamănă neprihănire va secera roadele ei plăcute și benefice societății.

Ar trebui să realizăm că devenim ceea ce consumăm, ceea ce privim, ceea ce gândim, ceea ce acceptăm să intre în noi.

Dumnezeu să ne ajute să realizăm că dacă ne îndepărtăm de El devenim monștrii, oameni cu care societatea se degradează din zi în zi devenind un loc fără pace și liniște.

Înmulțește Doamne oamenii curați și să dispară din țara noastră cel care iubește păcatul!

Tony Berbece

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: