Publicat de: damianion | octombrie 9, 2017

„Mulţumesc pentru sfaturi, dar familia, oricum am vrea să întoarcem lucrurile, nu se poate întemeia decât prin uniunea liber consimţită a unui bărbat cu o femeie…” – Viorel Iuga

Mi-am dat seama că am câteva probleme majore. 

Îmi place sau nu, gândesc, discern, aleg, urăsc, iubesc etc. Pe lângă acestea, îmi este tare greu să tac. Când mă exprim, deşi aş şti să mint, nu mă simt confortabil. Conştiinţa mi-a devenit sclavă adevărului. Realizez că astăzi, spunând adevărul, mai ales adevărul despre familie, deranjez pe mulţi, dar ce să fac? Sfătuiţi-mă cum este mai bine: să nu mai gândesc? Să nu mai aud, să nu mai cred şi să nu mai aleg Adevărul? Să accept în mod naiv toate anomaliile servite de media controlată de agenda LGBT şi ateistă? Să înghit, uşor sau forţat, toate minciunile care încearcă să mi le toarne pe gât „progresiştii” şi „emancipaţii”? Să cred ce vreau, dar să tac şi să mă comport fără a deranja pe cineva? 

Aş fi vrut să aştept sfaturile voastre înţelepte, dar conştiinţa mă presează să cred Adevărul, să trăiesc în Adevăr şi să îl mărturisesc. Frumos, dar ferm, mi-a reamintit că alegând să nu îi supăr pe unii, Îl voi supăra pe Dumnezeu. Cum supărarea lor mi-o pot permite, dar a Domnului nu, voi continua să trăiesc în Adevăr, să iubesc Adevărul şi să îl mărturisesc.

Ps. Mulţumesc frumos pentru sfaturi, dar familia, oricum am vrea să întoarcem lucrurile, nu se poate întemeia decât prin uniunea liber consimţită a unui bărbat cu o femeie.

Viorel Iuga


Categorii

%d blogeri au apreciat: