Publicat de: damianion | august 31, 2017

Sărbătoarea Speranței

Noi muncim, în adevăr, şi ne luptăm pentru că ne-am pus nădejdea în Dumnezeul cel viu, care este Mântuitorul tuturor oamenilor şi mai ales al celor credincioşi (…) Pune-ţi pe inimă aceste lucruri, îndeletniceşte-te în totul cu ele, pentru ca înaintarea ta să fie văzută de toţi. (1 Timotei, cap. 4)

      În lupta pentru câştigarea sufletelor s-au implicat până acum sute de biserici din ţară, care au trimis oameni în diversele departamente în care este constituit tot mecanismul de organizare. Un segment pe care noi îl considerăm extrem de important în realizarea acestui eveniment este slujirea corului. Corul Hope For Generations este în plin proces de organizare, şi a sosit momentul să te implici şi tu, cu sprijin de la Dumnezeu.

Dumnezeu ți-a dat dragoste pentru muzică, implică-te în Corul Hope For Generations
        Site-ul Sărbătorii Speranței este deja în curs de echipare cu resurse muzicale în vederea desfășurării repetițiilor în mai multe locații din țară, resurse care pot fi accesate de cei care se înscriu în această lucrare. Pe aceeași pagină de internet pot să fie completate și rubrici de cazare pentru cei care participă din afara Clujului.
Rugămintea şi aşteptarea noastră este că tu să te implici alături de noi la strângerea, motivarea, organizarea şi echiparea tinerilor pe care îi aşteptăm să constituie Corul Hope for Generations. Aceştia vor fi tineri din biserica ta ori din bisericile din oraşul tău sau zona în care slujeşti sau alți colaboratori pe care vei dori să-i inviţi împreună cu tinerii lor. Dacă acolo unde te afli nu a fost lansată această invitație, răspândește vestea fără ezitare și roagă-te alături de noi pentru mobilizarea oamenilor în lucrare, pentru ca în 20-22 octombrie, la Sala Polivalentă, să fie peste 1000 de coriști talentați care îi dau slavă lui Dumnezeu. Înscrierile se pot face până în data de 15 septembrie.
GROUP BOOKING
        Rămâne în continuare modalitatea de transport cea mai convenabilă pentru prietenii noștri din afara Clujului către Sărbătoarea Speranței, costul deplasării fiind suportat de către Comitetul Organizatoric în proporție de până la 75% pentru bisericile care nu au posibilitate să acopere costul transportului (pentru mai multe detalii click aici). Toți invitații noștri vor avea un loc asigurat în Sala Polivalentă, însă locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să trimiteți din timp cererile de rezervare a locurilor prin Group Booking.
CONFERINȚA SURORILOR
„Semănând cu credincioșie” este sintagma sub care surorile implicate în organizarea Sărbătorii Speranței vor desfășura, în data de 9 septembrie 2017, la Biserica Penticostală Betania Cluj-Napoca, o conferință specială adresată femeilor care doresc să răspundă chemării și împuternicirii date de Domnul Isus Hristos la propovăduirea Evangheliei și ucenicizare.

Sute de invitate au anunțat deja că vor fi acolo. Vorbitori invitați sunt Lidia Șchiopu respectiv Loredana și Daniel Lar. Participarea se face doar pe bază de înscriere. Întrucât locurile sunt limitate, VERIFICAȚI posibilitatea înscrierii la adresa de e-mail hopecluj@gmail.com, până în 31 august 2017.

Seminarul de INSTRUIRE pentru CONSILIERI SPIRITUALI
           Ne dorim să începem echiparea consilierilor, frați și surori din bisericile implicate în pregătirea evenimentului Sărbătoarea Speranţei. Pentru aceasta vă așteptăm la un seminar de instruire împreună cu persoane din biserica dumneavoastră, pe care le considerați potrivite să-i asiste pe noii convertiţi. (Nucleul de consilieri trebuie să fie constituit din frați și surori). Seminarul se va ține în 9 septembrie, începând cu ora 10:00. Înregistrarea participanților va începe de la ora 09:00. Locul desfășurării va fi Biserica Penticostală Elim, strada Frunzișului Nr. 25, Cluj-Napoca.
La acest seminar sunt așteptați frații păstori și instructorii care vor preda Cursul de Viață și Mărturie Creștină în biserică, pe parcursul lunii septembrie. Împreună cu ei sunt așteptate persoanele care formează nucleulechipei de consilieri, oameni implicați în lucrarea lui Dumnezeu. Pentru o bună organizare a seminarului vă rugăm să confirmați prezența și numărul participanților cu care veniți până în data de 4 septembrie, la datele de contact de mai jos.
În cazul în care cheltuielile de transport pentru seminar nu vă pot fi acoperite de către biserică, Comitetul Organizatoric oferă sprijinul necesar în acest sens. Vă rugăm doar să vă asigurați că treceți datele Asociației Festivalul Speranței pe bonul de benzină sau motorină, (CIF-ul, trebuie trecut fără RO, 37050059)
Rugăciunea și antrenamentul pentru evanghelizare au un rol covârșitor în pregătirea Sărbătorii Speranței. Zilnic, cu începere de la ora 22:00, vă invităm să vă opriți în loc și să-L rugați pe Dumnezeu să mântuiască oameni și să vă ofere prilej să-l mărturisiți pe Isus Hristos. Creștini din toată România se roagă pentru Sărbătoarea Speranței, alătură-te lor!
Copyright © 2017 Asociatia Festivalul Sperantei, All rights reserved.
Sarbatoarea Sperantei Cluj-Napoca

Adresa de contact:
info@hopcelebraton.ro
Cluj-Napoca, str. Ospătăriei nr. 10-12, județ Cluj

Теl. +40 364 431 150

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


Categorii

%d blogeri au apreciat: