Publicat de: damianion | august 16, 2017

Studiu: Mai mult de 50% dintre turiștii care au vizitat Israelul în 2016 au fost creștini

“Așa vorbește Domnul Dumnezeu: ‘Iată, voi lua pe copiii lui Israel din mijlocul neamurilor la care s-au dus, îi voi strânge din toate părțile și-i voi aduce înapoi în țara lor.’” (Ezechiel 37:21)

Noile statistici obținute de către ziarul Israel Hayom analizează creșterea numărului de turiști care sosesc în statul evreu, inclusiv vârsta, religia și natura călătoriilor. Un număr-record de 2,9 milioane de turiști au vizitat Israelul în 2016. Potrivit unui sondaj realizat de către firma de consultanță Mertens Hoffman Management Consultants, 47% dintre turiști au vizitat Israelul cel puțin o dată înainte, iar 80% dintre aceștia au declarat că vor fi dispuși să viziteze din nou Țara Sfântă (Breaking Israel News).

via breakingisraelnews.com

Cincizeci și patru la sută dintre turiștii care au vizitat Israelul anul trecut au fost creștini. Din vizitatorii creștini, 38% erau catolici, 28% erau protestanți și 28% erau ortodocși orientali. Evreii au cuprins doar 24% dintre turiștii care au vizitat Israelul în 2016. 15% dintre turiști au declarat că nu au o afiliere religioasă. Trei procente dintre turiști erau musulmani, urmați de hinduși, budiști, bahai și membri ai altor religii.

Aproape jumătate dintre turiștii care au sosit în Israel, în 2016, aveau mai mult de 45 de ani. Numai 18% aveau vârste mai mici de 25 de ani. Mai mult de jumătate dintre turiști (57%) au venit în Israel pe cont propriu, iar 12% au venit în grupuri de familie de trei sau mai mulți membri. Sejurul mediu pe turist a fost de 11,4 nopți. Cel puțin 64% au organizat propriile călătorii, în comparație cu cele 27 de procente care au vizitat Israelul ca parte a unui grup turistic.

Odată ce, în Israel, 63% dintre turiști au rămas în hoteluri sau stațiuni, 23% au rămas cu rude sau prieteni, 7% au închiriat apartamente și 2% au rămas în cămine de tineret.

sursa: stiricrestine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: