Publicat de: damianion | August 7, 2017

Promotorii homosexualității nu mai au limite: A fost lansat primul desen animat pentru copii care spune povestea de dragoste dintre doi băieți adolescenți

Iubirea homosexuală între doi adolescenți. Este tema aleasă de cei de la  care și-au propus, se vde, să meargă până-n pânzele albe cu propaganda gay. Așa că, după ce au făcut primul pas cu personaje gay în desenele animate „În căutarea lui Dory” și mai recentul „Frumosa și Bestia”, cei de la Disney Pixar au creat „In a Heartbeat”, desenul animat conceput să-i învețe pe băieții adolescenți tineri că e ceva normal să fii bărbat și să îți placă bărbații. Filmul a debutat pe  YouTube și  a reușit să obținând 12.000.000 de vizualizări în trei zile, scrie ActiveNews.ro.

Ce au văzut pe Youtube cei 12.000.000 de oameni? Povestea unui băiat căruia i se aprind călcâiele după un alt băiat,  așa că își urmărește victima și încearcă să o seducă. Numai că „alesul” său trăiește o mare dilemă existențială: să facă sau nu sex cu amorezul  disperat…

Basmele fraților Grimm au ajuns, probabil, prea răsuflate pentru celebra companie americană, care servește copiilor de azi astfel de „lecții”de viață, transpuse în desene animate.

Mișcarea este cât se poate de inteligentă, pentru că autorii unor astfel de povești știu perfect cum funcționează mintea copiilor. Un copil care a văzut „Războiul stelelor” vrea să fie Luke Skywalker, cine s-a uitat la Superman visează să se cațere cu ușurință pe clădiri. De ce atunci un băiat care a urmărit acest love-story destinat copiilor nu ar dori să încerce o relație cu colegul de bancă? 

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: