Publicat de: damianion | iunie 29, 2017

Tony Berbece — Ce mi-a tulburat vacanța în Veneția

Am fost cu trupa Profides zilele trecute în Firenze pentru un concert și o nuntă, iar la întoarcere am vizitat și Veneția pentru câteva ore deoarece era în drum și era păcat să ratăm acest oraș superb.

Toate bune și frumoase. Aleile înguste și întortochiate pline de oameni și de magazine sunt un deliciu. Apa verde ca smaraldul nu miroase dezgustător cum se zice, ci doar pe alocuri mai simți câte un damf de baltă dar suportabil.

Ne-am rătăcit de câteva ori dar e o plăcere să te rătăcești în Veneția. Niște tipi mai bruneți ne-au cerut 2 euro de persoană pentru că ne-au pus în palmă câteva boabe de orez ca să hrănim porumbeii. Am scăpat cu 70 de cenți pentru tot grupul.

Când să plecăm, văd doi bărbați albi care se jucau cu o fetiță mulatră. Încercau să pară grijulii și drăgăstoși cu acea fetiță. Mi-am dat seama imediat că erau gay și că înfiaseră un copilaș. Toți oamenii se uitau la ei ca la un circ dar nimeni nu zâmbea. Cei care par așa de îngăduitori și înțelegători cu „iubirea” lor, nu mai sunt chiar așa de zâmbăreți când văd efectele acestei dezordini morale.

Într-o clipă mi-am imaginat cum va fi viața acelei fetițe, care în loc să vadă un tată si o mamă, fie ei și adoptivi, va vedea doi bărbați care vor încearca să își paseze reciproc fie rolul de mamă fie rolul de tată.

Aflați mai multe »

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: