Publicat de: damianion | iunie 15, 2017

Liderul liberalilor din Marea Britanie a demisionat după ce a ales să susțină că avortul este greșit și homosexualitatea e un păcat: Era imposibil să-i rămân credincios lui Hristos dacă mai rămâneam.

//player.ooyala.com/static/v4/stable/4.7.9/skin-plugin/iframe.html?ec=NkbXBrYjE63I8WjE75Nn6uN2z9pwpLQ8&pbid=ZTIxYmJjZDM2NWYzZDViZGRiOWJjYzc5&pcode=RvbGU6Z74XE_a3bj4QwRGByhq9h2

Liderul liberalilor din Marea Britanie și-a dat demisia pentru că a avut de ales între mărturisirea credinței și mărturisirea liniei liberale. A ales să susțină că avortul este greșit și homosexualitatea e un păcat, scrie telegraph.co.uk, potrivitActiveNews.ro.

Tim Farron a demisionat din funcția de lider al Partidului Liberal Democrat, după ce mai mulți membri din conducerea partidului au declanșat un atac împotriva acestuia.

Aceasta vine după demisia purtătorului său de cuvânt, lordul Brian Paddick, din cauza vederilor liderului privind căsătoria homosexuală. 

De-a lungul campaniei electorale, liderul liberal-democrat a fost asaltat de întrebări despre atitudinea sa față de homosexuali, după ce apăruse anterior o declarație în care afirma că această practică o consideră un păcat.

Farron s-a confruntat, de asemenea, cu critici în privința opiniilor sale privind avortul, după ce a afirmat anterior că acesta este „greșit”. El a demisionat din fruntea partidului precizând că „a simțit că e imposibil” pentru el să-și continue rolul.
Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: