Publicat de: damianion | iunie 8, 2017

Congresmanul Robert Aderholt susține referendumul pentru familie: Apreciez România pentru că își conservă valorile tradiționale. Asigurați-vă că familia rămâne intactă.

Congresmanul Robert Aderholt, membru al Partidului Republican, s-a aflat în aceste zile în vizită în România, unde a avut întâlniri cu premierul Grindeanu, ministrul Apărării, dar și alte persoane din viața politică a țării, scrie ActiveNews.ro.
Într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3, Robert Aderholt – reprezentant al statului Alabama în Congresul SUA de peste 20 de ani, a vorbit și despre inițiativa de modificare a Constituției, în sensul definirii căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.
Aderholt a precizat că admiră România pentru faptul că își conservă valorile tradiționale și a arătat că o țară puternică este o țară cu familii puternice.
Congresmanul a spus că îndepărtarea de la modelul familiei tradiționale ar deschide calea către situații în care trei sau patru persoane vor dori să se căsătorească, practic deschizând o Cutie a Pandorei în acest sens.
„Apreciez România pentru că își conservă valorile tradiționale, cred că e ceva foarte important pentru națiune. Asigurați-vă că familia rămâne intactă, că se construiesc familii aici. Familia tradițională este foarte importantă și cred că o țară puternică e o țară care are o familie puternică. O țară care nu are familii puternice nu este o țară puternică. Aceasta i-am transmis și premierului dvs.
Cred că familia, căsătoria, au fost definite ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Încă din vremuri imemoriale. Asta face o familie să fie stabilă. A avea o mamă puternică și un tată puternic conferă un atu (copiilor) ce încă nu-l putem înțelege complet. Asta nu înseamnă că dorim să discriminăm în vreun fel pe cei care-și aleg un stil de viață diferit. Dar când vine vorba despre recunoașterea familiei, ca uniunea între bărbat și femeie, cred că este un lucru foarte bun pentru o țară.
 
Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: