Publicat de: damianion | mai 26, 2017

Celebră autoare franceză: România, o salvare pentru Europa. „România spune NU căsătoriei homosexuale. Și dacă salvarea ar veni din țările Estului?!” – autoarea scrie că țările din est rezistă „diktatelor” UE și politicii LGBT

„România spune NU căsătoriei homosexuale. Și dacă salvarea ar veni din țările Estului?!” – autoarea scrie că țările din est rezistă „diktatelor” UE și politicii LGBT

BUCUREȘTI, 25 mai — Sputnik. Într-un articol publicat recent, Sabine de Villeroché, personalitate a mediei franceze și candidată la alegerile generale din parte Frontului Național, descrie faptul că România spune NU căsătoriei homosexuale. Articolul poartă chiar titlul „Și dacă salvarea ar veni din țările Estului?!. 

Sabine de Villeroché scrie că țările din est sunt primele care au manifestat o adevărată rezistență „diktatelor” Bruxelles-ului. Autoarea se referă la votul din Parlament prin care s-a aprobat, cu o „zdrobitoare” majoritate, definirea constituțională a familiei ca fiind formată din bărbat și femeie. 

  • „Actul nu este în conformitate cu ideologia care prevalează la Bruxelles”, scrie Villeroché. „Dar ce este acest vânt de revoltă care suflă în țările fostului bloc sovietic? Polonia și Ungaria s-au manifestat în sensul valorilor tradiționale și refuză să se conformeze ideologiilor LGBT. Tot în spirit de revoltă, țările Estului s-au reunit în Grupul de la Vișegrad și resping politica migrației impusă de UE!”

Categorii

%d blogeri au apreciat: