Publicat de: damianion | aprilie 6, 2017

Autobuzele din Marea Britanie vor avea inscripţionate versete din Biblie pe perioada sărbătorilor Paştelui

Autobuzele din Marea Britanie vor fi inscripţionate cu versete din Biblie pe timpul sarbătorilor pascale, ca parte a unei campanii intitulată “citează-L pe Isus”.

Howard Conder, fondator al canalului de televiziune Revelation TV, este în fruntea acestei campanii. Versete biblice cum ar fi “Oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri niciodată,” “În casa Tatălui Meu sunt multe locuinţe,” şi “Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa,” vor apărea pe 75 din celebrele autobuze supraetajate londoneze.

Potrivit Chritian Today, campania va debuta pe 10 Aprilie şi va dura două săptămâni.

Conder explică de ce campania este aţa de importantă:

“După atacul de pe podul Westminster a devenit clar că lipsa speranţei este o adevărată problemă a acestei generaţii. Noi credem că Biblia are multe de spus despre speranţa iar viziunea noastră pentru aceasta campanie este să atingem inimile şi minţile oamenilor şi să schimbăm percepţia acestei generaţii, să le oferim speranţă şi credinţa pentru un viitor mai bun.”

El a continuat “Biblia este o carte a speranţei, iar această generaţie are numai de pierdut pentru că ştie atât de puţin despre ce spune Biblia.”

Conder şi-a manfestat speranţa că această campanie va atrage oamenii către Scripturi şi către Isus în mijlocul unei lumi din ce în ce mai plină de haos, violență şi lipsă de speranţă.

Pentru Știri Creștine, Ionuț Poteras

Sursa: stiricrestine.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: