Publicat de: damianion | februarie 22, 2017

HotWeek.ro: Biserica Ortodoxă face apel la susţinerea familiei tradiţionale de a rezista în faţa unor „modele” noi de familie

Biserica Ortodoxa trage un semnal de alarma fata de subminarea valorilor traditionale ale familiei crestine. Intr-un comunicat de presa transmis de Patriarhia Romana se subliniaza ca exista un numar tot mai mare al celor care trateaza casatoria ca un simplu contract, fara sa puna pret pe viitorul familiei crestine.

Patriarhul Daniel subliniaza, in mesajul sau, ca familia este mai intai de toate un dar de la Dumnezeu pentru umanitate si indeamna la sustinerea efortului Bisericii de a apara familia traditionala si de a rezista in fata unor „modele” noi de familie, care considera ca uniunea firească bărbat-femeie ar fi doar un model printre altele.

Totodata, in punctulde vedere al Preafericitului Daniel se arata ca „parteneriatele sociale sau de convietuire intre persoane nu pot fi asimilate familiei traditionale si orice atentat la identitatea traditionala a acesteia constituie o inovatie artificiala care nu poate purta numele realitatii naturale de care se indeparteaza”.

Redam mai jos comunicatul integral transmis la redactie de Patriarhia Romana.

Continuarea pe www.hotweek.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: