Publicat de: damianion | februarie 7, 2017

Liviu Dragnea: În această primăvară, susținem un referendum pe tema familiei. Ne vom întâlni cu Coaliția pentru Familie. Ce am discutat cu ei rămâne valabil!

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seara, la RTV, că discuțiile purtate cu reprezentanții Coaliției pentru Familie, în vederea organizării unui referendum pe tema modificării Constituției, în sensul protejării familiei, râmân valabile. Dragnea a anunțat că va avea o întrevedere cu cei de la Coaliția pentru Familie si ca nu renunta la ideea organizarii unui referendum.

Întrebat despre referendumurile pe care a anunțat că dorește să fie organizate, cel privind modificarea Constituției, în sprijinul familiei, în urma strângerii celor 3 milioane de semnături, și un altul pe tema imunității, Dragnea a răspuns că ambele „trebuie să ajungă la public”.

„Să terminam cu bugetul și vom discuta serios. Ne vom întâlni cu Coaliția pentru Familie. Ei au totuși 3 milioane de semnături, un număr uriaș. Ce am discutat cu ei, pentru noi rămâne valabil. O întrebare privind familia e o întrebare profundă. În al doilea rând să vedem ce spun românii despre imunități. Peste tot e importantă imunitatea, dar nu e obligatoriu să fie și la noi: să mai aibă cineva imunitate sau nu? Nu e o întrebare care să rămână strict în mediul politic”, a spus Dragnea.

Continuarea pe www.activenews.ro

Preluare: newsnetcrestin.blogspot.ro/

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: