Publicat de: damianion | ianuarie 26, 2017

Donald Trump îi asigură pe creștini de respectarea celor 6 promisiuni: Că va numi la Curtea Supremă judecători care să fie pro-viață, că va sista finanțarea Planned Parenthood, că va apăra „căsătoria tradițională”, că va „proteja și apăra” libertatea religioasă, că va reda „bisericile noastre vocea înapoi” și că va abroga reforma „Obamacare”…

În campania electorală Donald Trump a făcut câteva promisiuni importante pe temele avortului, căsătoriei și libertății de conștiință.

Trump a promis că va numi la Curtea Supremă judecători care să fie pro-viață. În prezent, în urma decesului lui Antonin Scalia, în februarie 2016, este un loc liber de judecător la curtea Supremă.

Când a fost întrebat la ultima dezbatere prezidențială dacă dorește să fie rejudecat de către Curtea Supremă verdictul din decizia Roe v. Wade din 22 ianuarie 1973, prin care a fost legalizat avortul la cerere la nivel federal, Trump a răspuns că aceasta se va întâmpla „automat” pentru că va numi judecători pro-viață. Practic anularea deciziei din 1973 nu interzice avortul, ci lasă fiecare stat să își decidă legislația în privința avortului.

A confirmat această poziție într-un interviu pentru ETWN:

EWTN: „Nu ați fost întotdeauna pro-viață, dar acum sunteți hotărât și decis pro-viață.”

Trump: „Da, sunt pro-viață.”

EWTN: „Susțineți că veți numi judecători care sunt pro-viață.”

Trump: „Exact.”

Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: