Publicat de: damianion | ianuarie 26, 2017

Discursul lui Trump de învestire: Americanii sunt un „popor protejat de Dumnezeu”

Președintele Donald Trump a declarat întregii națiuni, în cadrul discursului său de învestire, că americanii sunt un ‘popor drept’ și ‘protejat de Dumnezeu’ scrie Christian Post.

Vineri, 20 ianuarie, Trump a fost învestit în funcția de președinte al Statelor Unite. Acesta a vorbit despre noua sa funcție ca fiind o ,,mișcare istorică”.

,,La centrul acestei mișcări se află o convingere crucială, și anume, națiunea există ca să slujească cetățenilor acesteia. Americanii își doresc școli de calitate pentru copiii lor, vecinătăți în siguranță pentru familiile lor și locuri de muncă prospere. Acestea sunt dorințe rezonabile ale unui ‘popor drept’,” a declarat Trump.

,,Suntem un întreg. Durerea unuia este durerea tuturor. Visul unuia este visul tuturor și succesul unuia este succesul tuturor. Avem aceeași inimă, aceeași casă și același destin glorios. Jurământul pe care îl depun astăzi, este jurământul pe care îl dau în fața poporului.”

Trump, de asemenea, a menționat faptul că nu trebuie să avem temeri atunci când vine vorba de securitatea națională. ,,Suntem și vom fi mereu protejați. Vom fi protejați de oamenii extraordinari ai structurilor de forță. Mai mult decât atât, vom fi protejați de însuși Dumnezeu.”

Trump a citat versetul întâi din Psalmul 133 atunci când a zis ,,ce plăcut și dulce este să locuiască frații împreună.”

Sursa stiricrestine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: