Publicat de: damianion | ianuarie 26, 2017

Ambasadorul nominalizat al SUA la ONU, Nikki Haley, se opune definirii avortului ca drept al omului, pronunțându-se „puternic pro-viață”

În timpul audierii de confirmare miercuri, ambasadorul nominalizat de Donald Trump la ONU, Nikki Haley, a declarat Comitetului pentru Relații Externe al Senatului că ea se va opune avortului la nivel internațional, pronunțându-se „puternic pro-viață.”

Ambasadorul SUA la ONU este important, deoarece statele pro-avort presează Națiunile Unite să acorde avortului statutul de drept al omului. Anterior, administrația Obama s-a alăturat celorlalte state pro-avort pentru a promova avortul la nivel internațional. În calitate de ambasador al ONU, fost guvernator Nikki Haley ar putea ajuta la stoparea acestei promovări și va putea să contribuie la respectarea drepturilor copiilor nenăscuți în cadrul acestui organism internațional.

Guvernatorul republican din Carolina de Sud va acționa conform poziției ei pro-viață la Organizația Națiunilor Unite.

„Sunt puternic pro-viață, astfel încât voi sprijini orice putem face pentru evita avorturile și a ști care sunt alternativele disponibile la avorturi  sau pentru a le feri de a nu ști ce este disponibil, voi sprijini”, a declarat ea.

Activiștii pro-avort încercă de zeci de ani să influențeze Comitetul ONU pentru Drepturile omului. În toamna anului trecut, Stefano Gennarini a declarat pentru LifeNews că acest comitet a publicat un proiect de aviz cu privire la „dreptul la viață” în dreptul internațional, care acordă mamelor dreptul de a avorta copiii lor.

Continuarea pe www.stiripentruviata.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: