Publicat de: damianion | ianuarie 16, 2017

Astăzi, la Paris se desfășoară cea de a XV-a Conferință pentru Pace în Orientul Mijlociu. Mizele sunt extrem de mari, în contextul în care UNESCO a adoptat o rezoluție (sponsorizată de statele arabe) prin care se neagă existența oricăror legături dintre evrei și locurile sfinte din Ierusalim, iar Statele Unite (odată, aliate de bază ale Israelului) și-au dat girul în cadrul Consiliului de Securitate al ONU pentru adoptarea unei rezoluții anti Israel

„Rugați-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc să prospere! Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea – în palatele tale.”  Psalmul 122:6-7 NTR

Încă din cele mai vechi timpuri, Ierusalimul – Cetatea Împărătească, și implicit poporul Domnului, Israel, au fost în permanență sub amenințare din partea celui rău. 

Dumnezeu leagă în mod interesant prosperitatea noastră (a neamurilor) – în alte traduceri, odihna și siguranța noastră, de pacea Ierusalimului. 

Trăim în vremuri strategice care vor influența în mod hotărâtor istoria. Aversiunea față de națiunea Israel este din ce în ce mai mare și curentele anti-semite se răspândesc cu repeziciune în marile cancelarii occidentale. 

Astăzi, în timp ce citim acest devoțional, la Paris se desfășoară cea de a XV-a Conferință pentru Pace în Orientul Mijlociu. Mizele sunt extrem de mari, în contextul în care UNESCO a adoptat o rezoluție (sponsorizată de statele arabe) prin care se neagă existența oricăror legături dintre evrei și locurile sfinte din Ierusalim, iar Statele Unite (odată, aliate de bază ale Israelului) și-au dat girul în cadrul Consiliului de Securitate al ONU pentru adoptarea unei rezoluții anti Israel. 

Noi […] nu vrem să trecem nepăsători prin istorie, de aceea astăzi aducem în rugăciune înaintea lui Dumnezeu cauza poporului evreu.

Casa Tâmplarului Cluj-Napoca

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: