Publicat de: damianion | ianuarie 11, 2017

Vremea Nouă.ro: Gest emoţionant: Familia Gianinei Spunache l-a iertat pe şoferul care a provocat tragedia!

EMOTIONANT… Familia Gianinei Spunache l-a iertat pe Alin Isãilã, tânãrul de 19 ani care a provocat fatidicul accident. Îngenunchiati de durere, pãrintii si fratii fetei l-au primit la înmormântare cu bratele deschise, ba chiar l-au îmbrãtisat si i-au spus cã l-au iertat. Momentul emotionant a fost descris pe o paginã de Facebook al unui apropiat al familiei si a uimit numerosi oameni prin bunãtatea si puterea familiei de a ierta.

“Nu pot uita ceea ce am vãzut la aceastã înmormântare când fratii Gianinei l-au îmbrãtisat pe soferul vinovat, iar mama ei, tremurând, cu ochii în lacrimi si cu inima zdrobitã, l-a cuprins în brate si îl mângâia. Sfîsietor! Cred cã acesti oameni ne sunt un exemplu.  Aceastã întâmplare a uimit tot orasul Vaslui. Au venit la înmormântare oameni din toate colturile tãrii si multi din afarã. De ce? Pentru cã fie o cunosteau pe Gianina, fie au dorit sã fie alãturi de aceastã familie greu încercatã. Doamne, te rog sã ai milã de aceastã familie. Iar pe noi, cei care nu suntem în stare sã iertãm din toatã inima, dã-ne putere s-o facem si sã nu uitam cã suntem asa de vulnerabili în fata mortii”, a scris pe pagina de Facebook un apropiat al familiei.

“Un gest cum rar poti întâlni”

“Am decis sã scriu aceste rânduri, desi tristetea nu a dispãrut din sufletul meu, pentru cã asta m-a miscat cel mai mult din acest nefericit accident în care Gianina Spunache a murit zilele trecute.

Continuarea pe www.vremeanoua.ro
Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: