Publicat de: damianion | Decembrie 30, 2016

Sa îndrăznim in 2017!

pozaSa îndrăznim!

La inceput de an va invit sa ne lasam incurajati de Cuvantul lui Dumnezeu. Suntem in fata unui viitor necunoscut, vom avea de rezolvat si de gestionat probleme, vom fi implicati in multe si diverse lucrari. In toate acestea avem certitudinea ca Dumnezeu este cu noi si ca ne ofera biruinta.

Iata cateva motive pentru a indrazni:

  • Iertarea pacatelor

Si iata ca I-au adus un slabanog care zacea intr-un pat. Isus le-a vazut credinta si a zis slabanogului: „Indrazneste, fiule! Pacatele iti sunt iertate!” (Matei 9:2)

  • Credinta in Domnul

Isus S-a intors, a vazut-o si i-a zis: „Indrazneste, fiica! Credinta ta te-a tamaduit.” Si s-a tamaduit femeia chiar in ceasul acela. (Matei 9:22)

  • Chemarea Domnului

Isus S-a oprit si a zis: „Chemati-l!” Au chemat pe orb si i-au zis: „Indrazneste, scoala-te, caci te cheama.” (Marcu 10:49)

  • Lucrarea Domnului

In noaptea urmatoare, Domnul S-a aratat lui Pavel si i-a zis: „Indrazneste, Pavele; caci, dupa cum ai marturisit despre Mine in Ierusalim, tot asa trebuie sa marturisesti si in Roma.” (Faptele apostolilor 23:11)

Indiferent de situatiile prin care vom trece in acest nou an, chemarea pentru noi este de a indrazni increzandu-ne cu toata puterea in Domnul Isus. “V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace in Mine. In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.” (Ioan 16:33)

Am putea oare sa nu indraznim in noul an avandu-L alaturi pe Dumnezeu? Cel rau fuge fara sa fie urmarit, dar cel neprihanit indrazneste ca un leu tanar. (Proverbe 28:1)

Ion Damian

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: