Publicat de: damianion | decembrie 22, 2016

Franklin Graham s-a rugat în mijlocul a mii de oameni pentru Donald Trump

Liderul evanghelic Franklin Graham s-a alăturat președintelui Donald Trump la ultimul popas al Turneului Mulțumesc organizat de republicani, rugându-se în mijlocul a mii de oameni pentru Trump și pentru viitorul Americii, scrie The Christian Post.

Ieri am avut privilegiul de a mă alătura miilor de oameni din Alabama cu scopul de a ne ruga pentru președintele ales Donald J. Trump, pentru vicepreședintele Mike Pence, și să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru mâna Lui plină de binecuvântări pe care și-o revarsă asupra acestei națiuni. Am fost invitat să conduc timpul de rugăciune la popasul final din cadrul Turneului Mulțumesc”, a afirmat Franklin Graham pe pagina sa Facebook.

„Donald Trump va deveni președintele nostru în aproximativ o lună, iar el are nevoie de rugăciunile noastre pentru înțelepciune în coordonarea administrației sale. Vă încurajez pe toți – fie că ați votat cu Trump sau nu – să vă alăturați nouă și să vă rugați pentru el. Dumnezeu ascultă și lucrează prin rugăciunile poporului Său”, a adăugat Franklin Graham.

“Fie că suntem bogați sau săraci, fără Isus Cristos suntem cei mai neajutorați, cei mai săraci dintre săraci. Nu putem ignora mâna Lui și autoritatea Lui supremă”, a concluzionat el.

Alți lideri evanghelici proeminenți, printer care și Robert Jeffress, pastor senior al First Baptist Church din Dallas, s-au concentrat pe importanța rugăciunii creștinilor pentru Trump indiferent de ceea ce au votat.

“Nu contează ce simți cu privire la rezultatul acestor alegeri, sper că ni te vei alătura în rugăciunea pentru prietenul meu, președintele Donald Trump. Pentru cei care nu au ales să voteze cu președintele Trump, și păstrează o măsură de reticență cu privire la viitor, nu e nimic de temut. Și niciun motiv să fii descurajat”, a subliniat pastorul.

Sursa: stiricrestine.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: