Publicat de: damianion | decembrie 17, 2016

America se trezește: se cere declanșarea urgentă a investigațiilor împotriva miliardarului George Soros și a organizațiilor patronate de acesta!

Șeriful de culoare David Clarke, care are un mare capital de popularitate în SUA, a susținut un discurs în Wisconsin unde a cerut declanșarea urgentă a investigațiilor împotriva miliardarului George Soros și a organizațiilor patronate de acesta. 

Clarke a început prin a spune că este încă stăpânit de „un sentiment de euforie” pentru ceea ce a realizat poporul american pe 8 noiembrie, când Trump a câștogat alegerile prezidențiale din SUA. „Am șocat lumea!”, a spus acesta. 

Șeriful s-a referit în special la modul în care „rețeaua de agenții de presă mincinoase” — printre acestea numindu-le pe New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, The Huffington Post — a încercat să îi compromită, prin răspândirea de minciuni, pe Donald Trump și pe Mike Pence, vicepreședintele SUA.

Aceste instituții continuă chiar și acum activitatea de sabotarea și subminare a președintelui ales și a vicepreședintelui.

David Clarke a vorbit apoi despre manevrele încercate după încheierea alegerilor, după ce rezultatul a arătat clar că Donald Trump câștigase. 

Continuarea pe www.activenews.ro

Vezi și:
Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: