Publicat de: damianion | decembrie 10, 2016

Se anunță vremuri grele pentru creștinii din România după alegeri. Un site al UE declară Coaliția pentru Familie și Biserica Ortodoxă drept instituții „iliberale”

Într-un text publicat pe site-ul Uniunii Europene, EurActiv.com, creștinii români sunt etichetați drept „iliberali” sau reprezentanți ai unei mișcări cu vederi obtuze.  Care nu respecta drepturile comunitații LGBT. Asta reiese din comentariul francezului Nicolas Tanzer, care analizează situața politică din România și șansele partidelor, înaintea scrutinului de duminică, punând la zid Coaliția pentru Familie și Biserica Ortodoxă, pentru demersul privind modidificarea Constituției în sprijinul familiei.

Autorul recomandă ca, după scrutinul de duminică, noul Guvern să facă tot ce îi stă în putere pentru a ucide din fașă populismul și încercarea unor grupări „iliberale” de a-și impune agenda.

După ce Republica Moldova și Bulgaria s-au alăturat și ele, recent, Ungariei, Republicii Cehe și Slovaciei, prin alegerea unor lideri care au legături strânse cu Kremlinul, România rămâne singurul bastion pro-european. Aprecierea îi aparține lui Nicolas Tenzer, președinte al Centrului pentru Studii și Cercetare pentru Decizii Politice, cu sediul la Paris (CERAP), intr-un text publicat de Euractiv.com, site al UE, a cărui ediție în limba română este realizată de cei de la Hotnews.

Continuarea pe www.activenews.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: