Publicat de: damianion | decembrie 9, 2016

ANUNȚ REDACȚIA FARUL CREȘTIN – ABONAMENT 2017

Farul Crestin.png

ANUNȚ REDACȚIA FARUL CREȘTIN

FARUL CREŞTIN

Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.

Marcu 16.15

Începând din anul 2017 prețul abonamentelor vor fi:

*** ROMÂNIA: 45 lei/an; 25 lei/semestru.

*** EUROPA: 30 eur/an

*** AMERICA: 35 usd/an

*** AUSTRALIA: 35 usd/an

Suntem din nou în ultima luna a anului. Ca în toti anii, am vazut clar si am simtit dragostea Tatalui Ceresc care a fost alaturi de noi si în 2016. Pentru aceasta sa fie slavit Numele Lui. Am dorit si ne-am rugat ca prin paginile revistei Farul Crestin, oamenii sa fie încurajati pe calea credintei, multi sa vina la cunostinta adevarului si sa fie mântuiti, având mereu în fata mottoul: „Duceti-va în toata lumea si propova- duiti Evanghelia la orice faptura” (Marcu 16:15)

Cu aceasta dorinta am parcurs cei 27 de ani de activitate, de la numarul 1/ianuarie 1990, pâna astazi. Nu credem ca am atins desavârsirea, dar ne-am straduit si am facut cât am putut mai bine. Am avut si unele greseli, pentru care ne cerem iertare Domnului si dumneavoastra, stimati cititori. Avem dorinta în inima sa ne sprijiniti în continuare, prin rugaciunile dumneavoastra, cu sugestiile dumneavoastra si cu abonamentele pe care le veti face.

Pentru abonamente va rugam frumos sa ne comunicati la adresa camelia5deas@yahoo.com sau la telefonul Comunității Baptiste Arad 0257 – 256 868. Va multumim frumos pentru sustinerea revistei Farul Creștin.

Tot pe aceasta cale dorim sa multumim Tatalui Ceresc si tuturor colaboratorilor care au fost alaturi de noi. Domnul sa va rasplateasca din belsug.

Redacția

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: