Publicat de: damianion | noiembrie 23, 2016

​In memoriam Magda Foșlea

In memoriam Magda Foșlea

Picture1.jpgMagdalena Foșlea s-a născut în municipiul Hunedoara la 27.09.1954 în familia Toma, o familie de credincioși baptiști, fiind al 3-lea copil din cei 4, un frate mai mare și trei surori. Surorile ei Georgeta și Angela sunt aici cu noi, părinții și fratele fiind plecați acasă la Domnul.

După terminarea liceului în Hunedoara, Magda așa cum o știm și noi a urmat cursurile facultății de pedagogie muzicală Universitatea Timișoara și mai apoi Conservatorul ”Ciprian Porumbescu” București, secția muzicologie compoziție.

La 1 mai 1977 s-a căsătorit cu Mircea Foșlea și Domnul i-a binecuvântat cu 2 copii, Roxana și Mihael.

Viața profesională a început-o predând muzica la școlile din Stăuceni și Tocileni județul Botoșani, mai apoi la Liceul de Muzică Hunedoara și începând cu 1978 la Liceul Industrial Lipova județul Arad.

După 1986 s-a transferat la Filarmonica Arad continuând să preadea și la Liceul de Artă ”Sabin Drăgoi” Arad și Școala Generală nr. 4 Arad. Și-a încheiat activitatea profesională la finalul anului 2010.

Magda a fost și ea un om al durerii și obișnuit cu suferința și asta a făcut ca vocea ei să fie mai specială în slujirea din biserică, fie Betel Timișoara în studenție, fie Speranța Arad, Maranata Arad sau Radna. Acum a plecat acasă în slavă să-nvețe înaintea noastră cântarea cea nouă a sfinților pe care și noi o vom cânta.

La revedere scumpa noastră.

Familia

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: