Publicat de: damianion | noiembrie 22, 2016

Titus Corlățean: Familia este cea alcătuită din bărbat și femeie. Cine pune presiune să legiferăm un tip de familie, despre care se spune că „așa e în Occident”, să rămână la ei

Senatorul social-democrat Titus Corlățean a declarat, vineri, că proiecul de modificare a Constituției în ceea ce privește definirea familiei trebuie dus mai departe. Politicianul consideră că cetățenii trebuie să lupte pentru ca „fundamentul societății românești să rămână unul creștin”.

„Cred că fundamentul societății românești, și va trebui cu toții să luptăm pentru acest lucru, trebuie să rămână unul moral creștin și trebuie să spunem că familia este cea alcătuită din bărbat și femeie, un tată și o mamă și copiii pe care Dumnezeu i-a dat acestei familii și sunt binecuvântați. Eu cred că trebuie să ducem mai departe un proiect care are semnătura a trei milioane de cetățeni români, din toate orizonturile, pentru a modifica Constituția României și pentru a scrie foarte clar acest lucru”, a spus Corlățean.

Acesta susține că pe acest subiect se fac presiuni publice, inclusiv pe Parlament, chiar din afara țării. Corlățean le sugerează persoanelor care doresc o schimbare atât de radicală să se mute în Occident.

Continuare pe www.activenews.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: