Publicat de: damianion | noiembrie 22, 2016

Gabriele Kuby, expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei și a familiei: Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. Ni se pun etichete, suntem stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști sau sexiști

Gabriele Kuby, renumit sociolog, autor și expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei și a familiei, a susținut la Iași o conferință, urmată de dezbatere, cu tema: „Revoluția sexuală și familia. Distrugerea libertății în numele libertății”.

Gabriele Kuby a vorbit despre fundamentele și efectele ideologiei „Gender Mainstreaming” într-o manieră clară și inteligibilă, precum și despre cum se aplică teoria gender într-un mod tacit și disimulat. De asemenea a vorbit despre modificările grave, care sunt de așteptat pentru societate și mai ales pentru copii și familii, în urma implementării acestei ideologii.

Iată câteva extrase din conferința susținută de domnia sa la Iași postate de stiripentruviata.ro:

„Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. În unele țări, precum Spania, Suedia sau Belgia, când un episcop face aceasta, este dat în judecată. Așadar, devine periculos. Dar ar trebui, oare, ca aceasta să ne determine să păstrăm tăcerea? Libertatea religioasă este sacrificată pe altarul unui idol: sexul.

Continuarea in www.activenews.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: