Publicat de: damianion | Noiembrie 22, 2016

Coaliția pentru Familie, modelul german. Manifestații de stradă împotriva îndoctrinării copiilor: Opriți teoria genului în școli!

138432by Ștefania Brândușă

Sute de mii de nemți care doresc să se opună, pe toate căile, predării materiei “diversitate sexuală” în școlile germane s-au mobilizat. La posturile de televiziune, în diverse întruniri, dar și în stradă, germanii fac front comun, în numele familiei tradiționale, împotriva introducerii unei astfel de materii.

Familia tradițională vrea să își facă simțită prezența și în Germania. Un val de proteste, fără precedent, a cuprins această țară occidentală, mii de oameni ieșind în stradă pentru a se opune introducerii ca materie obligatorie, în școli, a “diversității sexuale”.

Cu sloganuri ca “Vrem să ne protejăm copiii!”, “Stopați îndoctrinarea”, “Stop ideologiei genului”, nemții care spun că lucrurile au ajuns mult prea departe în privința îndoctrinării celor mici s-au organizat. Conduși de o rețea de asociații germane, intitulată “Demo fur Alle”(manifestații pentru toți), după modelul francez cunoscut ca “Manif pour tous”, au hotărât să își facă auzită vocea. Mai mult, acum își propun să aibă și o “Zi a familiei”.

Continue reading Activenews.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: