Publicat de: damianion | noiembrie 16, 2016

Viorel Iuga – Domnule preşedinte, indiferent care este motivul pentru care aţi răspuns în felul acesta, mă bucur de declaraţie

„Mi se pare o decizie înțeleaptă să se facă un referendum în primăvară”

Domnule preşedinte, indiferent care este motivul pentru care aţi răspuns în felul acesta, mă bucur de declaraţie. Cred că mesajul domniei voastre este de bun augur pentru toţi cetăţenii României. În altă ordine de idei, m-aş bucura foarte mult să aud cât mai curând de la domnia voastră că iniţiativa Coaliţiei pentru familie este una perfect legală şi absolut normală. Aş fi tare fericit să vă aud chemând toţi factorii responsabili din România să îşi dea concursul la organizarea referendumului. Abia atunci, când vom avea rezultatele finale ale unui referendum onest, vom afla ce dorec cetăţenii României. În final, nu aceasta înseamnă democraţie? 

Stimaţi cetăţeni, scurta afirmaţie a domnului preşedinte este o veste bună pentru toţi cei care investesc în apărarea familiei tradiţionale. Ea este dovada clară că dacă nu înghiţim totul cum ni se oferă, dacă ştim ce credem şi învăţăm să ne exprimăm şi, desigur, dacă perseverăm, suntem pe drumul cel bun….

Viorel Iuga

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: