Publicat de: damianion | Noiembrie 14, 2016

Iohannis, avertizat că ar putea rămâne în istorie pentru „legiferarea păcatului sodomiei”! Asociația Christiana: Nu mai spuneți că sunteți președintele tuturor, e mai onest așa

Demersul Coaliției pentru Familie, care a depus la Senat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, are un puternic adversar tocmai în președintele Klaus Iohannis.

În ultima perioadă, șeful statului a avut două intervenții extrem de acide la adresa căsătoriei naturale.

„După părerea mea, tema, chiar dacă a fost ridicată cu foarte multe, aproximativ 3 milioane de semnături, și are susținători importanți, nu cred că este o temă care a penetrat societatea românească, cum nici reacțiile unor politicieni nu au reușit să miște electoratul semnificativ”, a spus Iohannis în urmă cu două zile.

După aceste declarații, Iohannis a primit o replică din partea spectatorilor prezenți vineri seara pe Arena Națională la meciul România – Polonia.

Asociația Christiana a remis un comunicat către ActiveNews, prin care analizează ultimele declarații ale președintelui. Iată comunicatul:

Continuarea pe www.activenews.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: