Publicat de: damianion | Noiembrie 9, 2016

Franța: Protejarea căsătoriei și a familiei împotriva redefinirii nu este o „homofobie”

Comunitatea LGBT este ofensată. Nereușind să găsească argumente raționale și civilizate, aceștia sunt cunoscuți prin practicarea violenței și a insultei în promovarea planurilor lor sinistre. Cu toate acestea, Curtea de Apel de la Paris a desființat tacticile preferate de luptă ale acestora, impunând-o pe Laura Pora, fostul președinte al grupului activist homo-pervers „Act Up” , să plătească o amendă în sumă de 800 euro pentru că a insultat gruparea pro-familie „Manif pour tous” și președintele ei, Ludovine de la Rochère ca fiind „homofobi”. Această amendă este o sancțiune criminală. Mai mult, D-na Pora a fost obligată să plătească grupării „Manif pour tous” o compensație de 800 euro, și costul procedurii de 1500 euro.

Acest fapt rezultă din decizia că cuvântul „homofob” poate fi o insultă penal sancționabilă, dacă este adresat unei persoane a cărui poziție împotriva perversiunii sexuale nu este rezultatul unei „frici sau dușmănii iraționale”, ci al unui argument principial și rațional.

Dacă această hotărâre  nu va fi contrariată de către Curtea de Casație, așa cum speră fanaticii homosexuali, atunci ea va creea un precedent important, obligând activiștii LGBT să-și promoveze convingerile într-o manieră rațională și civilizată – ceea ce nu este atât de ușor pentru ei.

Acesta nu este primul caz în care „Act Up” ajunge în conflict cu legea criminală. Câțiva ani în urmă, ei au dat buzna în Catedrala Notre Dame și au profanat-o, practicând un ritual blasfemic de căsătorie între persoane de același sex ca să sfideze doctrina de căsnicie a Bisericii Catolice. În drum spre Catedrală, activiștii au atacat un preot înaintat în vârstă, lovindu-l cu pumnii.

Grotesc și inadecvat, „Act Up” se prezintă ca o grupare de „luptători împotriva HIV/SIDA”, pe când aceasta promovează deschis și agresiv un stil de viață diferit și un comportament sexual anti-natural, care a transformat această maladie într-o epidemie globală.

Sursa: Agenda Europe

Traducere de Rebeca Chicerman

Preluare: stiricrestine.ro

Anunțuri

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: