Publicat de: damianion | noiembrie 5, 2016

Spectacolul de teatru creştin „Urma paşilor TĂI…” revine pe scena ARCUB din Bucureşti

Urma-pasilor-Tai_web-560x800.jpg

Pe 16 noiembrie 2016, de la ora 19:00, spectacolul de teatru creștin „Urma pașilor Tăi…” revine pe scena bucureșteană și se va juca la Sala Mare din incinta Hanului Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84-90).

Inspirat de textul Olgăi Greceanu, spectacolul „Urma paşilor Tăi…” îl aduce în prim-plan pe omul frământat şi zbuciumat, aflat în căutarea adevărului. Personajele din spectacol  vizitează  câteva dintre cele mai cunoscute ţinuturi biblice,  dobândind treptat convingerea că Dumnezeu există. Participând la această călătorie  prin  spaţii  sacre, spectatorii au ei înşişi parte de o experienţă revelatoare, în urma căreia ajung la un adevăr de netăgăduit: Hristos, Mântuitorul Lumii, nu este un simplu personaj de legendă, El este întruparea lui Dumnezeu despre care copacii, grădinile, apele şi cele mai umile locuri depun o incontestabilă şi grăitoare mărturie.

Protagoniştii calcă pe urmele Mântuitorului creştinilor şi descoperă măreţia lui Dumnezeu nu în grandoarea construcţiilor piramidale, ci în simplitatea peisajului deşertic.

În spectacolul „Urma paşilor Tăi…”, actorii îşi evidenţiează talentul interpretativ, dar mai cu seamă îşi expun trăirile autentice. Vitalie Bantaş, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pană, Ana Maria Bercu, Maria Radu şi Eliza Bercu-Bodeanu, se înfăţişează rând pe rând, fiecare popas al lor atingând cele mai sensibile puncte ale sufletelor noastre.

URMA PAȘILOR TĂI… după Olga Greceanu, în regia lui Eliza Bercu-Bodeanu şi Coregrafia lui Arcadie Rusu are o durată de 1 ora și 40 minute. Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete de la sediul ARCUB, Strada Lipscani, nr. 84-90 sau online, de pe http://arcub.ro/bilete-online/

Preţuri: 35 lei (Categoria I) și 25 lei (Categoria II).

Sursa: stiricrestine.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: