Publicat de: damianion | noiembrie 5, 2016

Evenimentul Zilei.ro: Cyborgii „PrunăTeLeagă” şi ”profesorul Pârvulescu” vor un moft: o dictatură. Ce i-ar mai băga la puşcărie pe toţi cei 3 milioane de extremişti şi cum ar desfiinţa ei partidele, care susţin astfel de iniţiative extremiste – deformări extremiste ale unor valori tradiţionale – şi ar închide pe oricine ar cuteza să se îndoiască de supremele comandamente ale comisarilor revoluţiei culturale marxiste.

Bune şi simpozioanele astea, pe care se duc, altfel, o groază din renumiţii bani europeni. Bune nu pentru că se duc banii, care ar trebui să ajungă în producţie – dar cine să finanţeze producţia? – ci pentru că mai aflăm, chiar din gura lor, ce misiune au primit cyborgii progresişti (că oameni e cam greu să le spunem atât timp cât tot ceea ce fac ei este împotriva oamenilor).

Pe scurt de la întrunirea progresiştilor de luni am aflat că doamna Prună, urmaşă a sinistrului DincăTeLeagă, suferă că nu se fac destule arestări pentru rasism şi xenofobie – parcă am fi fost la o plenară din anii ’50, sau la o dare de seamă a miliţenilor de pe vremuri.

Grija celor care au trimis-o pe RoboPrună, mai marii ei de la UE, ONU, UNESCO, conduşi din spate de gorile precum SOROS, omul de faţadă al imperiului Rothschild, e că nu suntem încă destul de înfricoşaţi, speriaţi şi spălaţi pe creier, că mai zvâcnim atunci când ne săturăm de mici şi de bere, că mai protestăm, că nu iubim LGBTismul, că nu ieşim fericiţi să primim migratorii şi nu le oferim acestora femeile şi copiii noştri pentru nevoile lor sexuale, că încă mai avem ceva tradiţii, că încă mai mergem la biserică şi chiar, blasfemie anti-marxistă, susţinem familia formată din femeie, bărbat şi copii, că postim, pupăm moaşte, nu ne dăm în vânt după feminism, nu ne simţim vinovaţi de toate relele Pământului pentru că suntem albi şi creştini, că, dată fiind experienţa comunistă încă recentă, suntem mai suspicioşi faţă de cântecele sirenelor (cu barbă!) ale revoluţiei culturale marxiste.

Continuarea pe www.evz.ro

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: