Publicat de: damianion | octombrie 29, 2016

Municipalitatea din Rotterdam solicită ca femeile „incompetente a fi mame” să fie sterilizate forțat

E de ajuns să fii atent la știrile internaționale pentru doar o săptămână ca să ai impresia că trăiești într-un azil în aer liber, iar nebunii au ajuns la conducerea acestuia.

După ce în urmă cu câteva zile relatam cum OMS vrea să te declare „infertil” în absența oricărei patologii și chiar dacă nu ai avut niciodată contacte sexuale, azi aflăm de la Consiliul Municipal Rotterdam că „a nu fi născut este tot o formă de protecția copilului”.

Asta o spune alderman-ul (termen specific administrației de inspirație britanică, desemnând un tip de funcționar public fără echivalent în limba română) responsabil cu bunăstarea tineretului din Consiliul Municipal al orașului olandez Rotterdam.

Consiliul a solicitat ca mamelor considerate „incapabile” să crească copii să le fie administrată contracepție obligatorie prin ordin judecătoresc.

Deocamdată, autoritatea locală a lansat un program voluntar de contracepție pentru 160 de femei despre care se crede că sunt în risc din cauza unor dificultăți de învățare, probleme psihologice sau diferite adicții, relatează ziarul local nrc.nl.

Continuarea pe www.culturavietii.ro


Categorii

%d blogeri au apreciat: