Publicat de: damianion | octombrie 22, 2016

Marius, Ruth și familia extinsă Bodnariu: Familia Nan a câștigat recursul împotriva Barnevernet! Copiii se vor întoarce acasă, în sânul familiei iubite, după sentința în unanimitate a judecătorilor

 Marius, Ruth și familia extinsă Bodnariu: Familia Nan a câștigat recursul împotriva Barnevernet! Copiii se vor întoarce acasă, în sânul familiei iubite, după sentința în unanimitate a judecătorilor

Cu o deosebita bucurie in inima si in suflet putem anunta ca familia Mihaela si Dumitru Nan au castigat recursul impotriva Barnevernet! Bianca si Dragos se vor intoarce acasa, in sanul familiei iubite, dupa sentinta in unanimitate a judecatorilor.
Impreuna cu familia Nan ii multumim Bunului Dumnezeu care a lasat sa gustam si aceasta bucurie si Ii dam Lui slava si pentru aceasta victorie!
Tribunalul local Nord-Troms (Tingretten) a anuntat ieri, 21 octombrie, sustinerea recursului parintilor prin anularea deciziei Comisiei din Consiliul Judetean (Fylkesnemnda). In februarie, Fylkesnemnda a decis sa transfere permanent drepturile de ingrijire a minorilor de la parinti catre protectia copilului (Barnevernet). Iata ca mai sunt 6 zile sa se implineasca un an (27 octombrie) de cand Barnevernet i-a smuls pe Bianca si pe Dragos din familie. Ne rugam in continuare si urmarim ca Bianca si Dragos sa ajunga in familie, si mai apoi ca Dumnezeu sa vindece aceasta familie.
Familia Nan multumeste tuturor celor care i-au sustinut in aceasta perioada. Si noi va multumim si laudam pe Domnul! Laudati pe Domnul!
Marius, Ruth si familia extinsa Bodnariu

Categorii

%d blogeri au apreciat: